Εθνικός τουρισμός με ελληνικό ποιοτικό κρέας
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 11:31
Πραγματοποιήθηκε στις 23/11/2022 η δημόσια ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής με αντικείμενο το ποιοτικό κρέας στην Ελλάδα. Δεν ξεχνάμε ότι ποιότητα χαρακτηρίζονται οι νόμιμες και ηθικές προσδοκίες του πελάτη. Και επίσης θυμόμαστε ότι η τοπική γαστρονομία (τοπικός πολιτισμός) είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος για κάθε επισκέπτη.
Στη συζήτηση αυτής της Τετάρτης, στις 20.30, συμμετείχαν, όσο τους επέτρεπε το διαδίκτυο στην ύπαιθρο, οι: κ. Λευτέρης Γίτσας, κ. Νίκος Δημόπουλος, κα Μάγδα Κοντογιάννη (υπεύθυνη), κ. Γιάννης Κοντογιάννης (Πρόεδρος), κ. Νίκος Κορδαλής, κ. Γιώργος Κόσσης, ο γράφων (συντονιστής), κα Αθηνά Μιχαηλίδου, κ. Αργύρης Μπαϊρακτάρης, κ. Γιώργος Μπατσολάκης, κ. Ζαφείρης