anthoparagwgoi-ston-covid19.jpg

Την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, στις 12.00 ο Αγροτικός Ανθοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Αθηνών (ΑΑΣΑ) οργανώνει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του με κύριο θέμα: «Οι ανθοπαραγωγοί στον Covid 19».

Ο κ. Αθανάσιος Κελμάγερ (6932 381604), πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών (Ανθέων 21, Άνω Πατήσια, Αθήνα) θύμισε σε όλους ότι μόνο σοβαρές συλλογικές δομές και μάλιστα οργανωμένες σε οικονομική βάση επιχειρηματικές δομές μπορούν να δημιουργήσουν προοπτικές για το μέλλον.

Όλο το 2018 ο ΑΑΣΑ, με την Ανθο-Τετάρτη και τις επισκέψεις-συνεργασίες με το ΤΕΙ Πελοποννήσου, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εργαστήριο Ανθοκομικών Φυτών του ΕΛΓΟ Δήμητρα, τον ΣΑΝΚΑ, την ΠΕΕΑΠΣΕ και άλλες συνεταιριστικές δομές, αλλά και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και επιτόπου επισκέψεις σε ανθοπαραγωγούς σε όλη την Ελλάδα (Χερσόνησο Κρήτης, Ιεράπετρα Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Γαλατά κ.λπ.), προσπάθησε να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους συνεργάζονται με τον ΑΑΣΑ να συνθέσουν μια νέα προοπτική.

Στις 11 Οκτωβρίου 2018 ο Αγροτικός Ανθοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Αθηνών (ΑΑΣΑ) οργάνωσε με μεγάλη συμμετοχή και σημαντικά αποτελέσματα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών, όπου όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον της ελληνικής ανθοπαραγωγής και των οργανωμένων Ελλήνων ανθοπαραγωγών είχαν τη δυνατότητα να συμβάλλουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Αμέσως μετά την πρωτόγνωρη κρίση του Covid 19, στις 27 Μαΐου 2020 ο ΑΑΣΑ οργάνωσε δημόσια διαδικτυακή διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, για τη διαμόρφωση της μετά Covid 19 εποχής, για τους αγρότες-ανθοπαραγωγούς δρεπτών ανθέων, με τη βοήθεια του skywalker.gr, στην πλατφόρμα Ζοοm και δημόσια στο Facebook.

Την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, ο ΑΑΣΑ- Αγροτικός Ανθοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Αθηνών μετείχε επίσημα σε διαδικτυακή συζήτηση με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, με τον Συνεταιρισμό Ανθαγοράς Θεσσαλονίκης, με τον Σύλλογο Φυτωριούχων Κορινθίας, με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Πώλησης Φυτών, με τον Σύλλογο Ανθοπωλών Καταστηματαρχών Αττικής, με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Εισαγωγέων Εξαγωγέων Φυτικού Υλικού και με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Πώλησης Φυτών και Συναφών Ειδών Λιανικής, όπως αποτυπώθηκε σε κοινή επιστολή.

Με τη δημόσια διαδικτυακή διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών της Παρασκευής, 20 Νοεμβρίου 2020, στις 12.00, ο πρόεδρος του ΑΑΣΑ κ. Αθανάσιος Κελμάγερ (6932 381604) προσπαθεί να δώσει στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο πληρέστερη εικόνα των συνθηκών που διαμορφώνονται σήμερα για τους αγρότες ανθοπαραγωγούς δρεπτών ανθέων. Έτσι ο ΑΑΣΑ θα επιλέξει την καταλληλότερη στρατηγική για τους αγρότες - ανθοπαραγωγούς δρεπτών ανθέων.

Η συνεδρίαση είναι δημόσια στο Facebook στο Skywalker-Εργασία στην Ελλάδα και στο anthagora.athinon καθώς και στο www.vgainoumemprosta.skywalker.gr

Για την καταγραφή, Δημήτριος Μιχαηλίδης, «ΑγροΝέα»

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn