vinietaki-like-b2.jpg

Δημοσιεύσεις από τα social media (Facebook και Twitter) που κέρδισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του skywalker.gr την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου 2019 και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.


 

5 λόγοι για να συνεχίσεις να εργάζεσαι μετά τη γέννηση του παιδιού σου (https://goo.gl/cpvU3k, Facebook)

ergazomeni mitera stentoras skywalker

Η απόφαση να απέχεις από την αγορά εργασίας μετά τη γέννηση του παιδιού ίσως φαίνεται περισσότερο δελεαστική σε σχέση με το παρελθόν. Το μεγάλο ποσοστό ανεργίας σε συνδυασμό με τις αρκετά δύσκολες συνθήκες εργασίας είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να επιλέξεις να παραμείνεις κοντά στο παιδί σου, αλλά και να απαλλαγείς από τις ενοχές που ξέρεις ότι θα έρθουν τη στιγμή που θα πρέπει να το αφήσεις για να πας στη δουλειά. Ίσως, όμως, το να επιλέξεις τη «δουλειά» της μαμάς ως τη μοναδική σου δουλειά να μη σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιστρέψεις στη δουλειά σου ή να αναζητήσεις μια νέα εργασία μετά τη γέννηση του παιδιού:

  • Μειώνεις την οικονομική ανασφάλεια
  • Το παιδί δεν θα μείνει για πάντα παιδί
  • Τα εργασιακά κενά είναι μείον στο βιογραφικό σου
  • Δεν χάνεις εμπειρία και δεν μένεις πίσω στις εξελίξεις
  • Γίνεσαι ολοκληρωμένο και ανεξάρτητο άτομο

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/orVTN2

 

Παρεμφερής, πρόσθετη εργασία: Πότε οφείλεται πρόσθετη αμοιβή; (https://twitter.com/dik_ergatologos/status/1091351953609760768, Twitter)

prostheti ergasia stentoras skywalkergr

Ο μισθωτός υποχρεούται, καταρχήν, να παρέχει τη συμφωνημένη εργασία, το είδος της οποίας καθορίζεται από τη σύμβαση εργασίας. Γίνεται ωστόσο δεκτό από τη θεωρία και τη νομολογία ότι, εφόσον δεν προκύπτει αυστηρώς εξειδικευμένη εργασία, ο μισθωτός υποχρεούται να εκτελεί και παρεμφερείς εργασίες, χωρίς όμως πρόσθετη αμοιβή. Τούτο διότι η εκτέλεση παρεμφερούς εργασίας συνιστά συμβατική υποχρέωση του μισθωτού, που συγκεκριμενοποιείται με το διευθυντικό δικαίωμα. Ως παρεμφερείς εργασίες νοούνται εκείνες που, σύμφωνα με τα διδάγματα της κοινής πείρας και λογικής, συνδέονται αναπόσπαστα με τη συμβατική εργασία.

Ειδικότερα, παρεμφερείς εργασίες, την παροχή των οποίων έχει δικαίωμα να αξιώσει ο εργοδότης, είναι οι συγγενείς και συναφείς εργασίες προς την κύρια εργασία, που έχουν προπαρασκευαστικό, συμπληρωματικό ή παρακολουθητικό χαρακτήρα σε σχέση με αυτήν, ή εκείνες που προσφέρονται παρεμπιπτόντως, χωρίς να επηρεάζουν ή αλλοιώνουν ουσιαστικώς με άλλο τρόπο τον χαρακτήρα της κύριας απασχόλησης του εργαζόμενου στο σύνολό της. Τέτοιες είναι, για παράδειγμα, ο καθαρισμός του αυτοκινήτου από τον οδηγό ή η προετοιμασία της αίθουσας του εστιατορίου από τον σερβιτόρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/7ygiLH

 

Ποια είναι η ψυχολογία ενός συγκεντρωτικού εργοδότη ή μάνατζερ; (https://twitter.com/epixeiro/status/1092286737638932480, Twitter)

ergodotis stentoras skywalker.gr

Ένας άνθρωπος που έχει ρόλο συντονιστικό, υποστηρικτικό, διδακτικό και διαχείρισης ανθρώπων πρέπει να θυμάται πολύ καλά ποιες είναι οι δικές του αρμοδιότητες και ποιες των ανθρώπων που εργάζονται ως υφιστάμενοί του. Ένας συγκεντρωτικός εργοδότης ή μάνατζερ μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρηση, στους εργαζόμενους και στην ίδια του την καριέρα. Ο άνθρωπος που συγκεντρώνει όλες τις εργασίες πάνω του και αφοπλίζει τους γύρω θέτει γερές βάσεις για μια επιβαρυμένη ψυχική κατάσταση, αλλά και ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν κινείται ευμενώς απέναντι του. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/uLTAqQ

 

Η τουριστική «έκρηξη» στην Αθήνα συμπαρασύρει τους πάντες (https://goo.gl/MvwZ1X, Facebook)

tourismos auksisi epaggelmata stentoras skywalkergr

«Η Αθήνα δεν θα είχε καταφέρει να σταθεί στα πόδια της εάν δεν υπήρχε η “έκρηξη” του τουρισμού, που την κράτησε ζωντανή στα χρόνια της πολυετούς κρίσης. Μια σειρά δεκάδων επαγγελμάτων που πίσω τους αντιστοιχούν χιλιάδες εργαζόμενοι και οικογένειες όχι μόνο στάθηκαν στα πόδια τους, αλλά και αναπτύχθηκαν λόγω κυρίως του ότι συνδέονταν με τον τουρισμό», αναφέρει στο EMEA.gr ισχυρός τουριστικός παράγοντας με χρόνια εμπειρίας στην αγορά.

Δεκάδες επαγγέλματα που συνδέονται με την οικοδομή και τις ανακαινίσεις, όπως ξυλουργοί, υδραυλικοί, αλουμινάδες, ηλεκτρολόγοι, γυψοσανιδάδες, ελαιοχρωματιστές, επισκευαστές πλυντηρίων, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ζουν πραγματικά μια εποχή αναγέννησης, με τα εκατοντάδες έργα που γίνονται στην Αθήνα και αφορούν ανακαινίσεις οικιών που προορίζονται για βραχυχρόνια μίσθωση, αλλά και ανακατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων.

Και δεν είναι μόνο αυτοί: λογιστές, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μικρά και μεγάλα σουπερμάρκετ, περίπτερα, καταστήματα εστίασης είναι μόνο μερικοί κλάδοι που γνωρίζουν ανάπτυξη σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, καθώς συνδέονται με την αγορά ακινήτων. Ακόμη και τα μαθήματα αγγλικών: «Η δουλειά μου αυξήθηκε πολύ. Σχεδόν δεν προλαβαίνω να κάνω μαθήματα σε ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν γνωρίζουν καλά τη γλώσσα και θέλουν να τη βελτιώσουν για να συνεννοούνται καλύτερα με την πελατεία τους», αναφέρει στο EMEA.gr νεαρή απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/S9CJ8U

 

Classter: Η καβαλιώτικη start-up που εμπιστεύονται 300.000 μαθητές απ’ όλο τον κόσμο (https://www.facebook.com/startuppergr/posts/1108556835971918?__tn__=-R, Facebook)

Classter stentoras skywalkergr

Χρονιά έντονης ανάπτυξης ήταν το 2018 για την ελληνική πλατφόρμα διαχείρισης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων Classter, καθώς έκλεισε με ρεκόρ νέων εγκαταστάσεων σε σχολεία και πανεπιστήμια σε Μάλτα, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Κίνα και ΗΠΑ, και με συνακόλουθο διπλασιασμό των πωλήσεων. Το κορυφαίο ελληνικό School Information System πλέον χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 200 εκπαιδευτικά ιδρύματα διεθνώς, με πάνω από 300.000 μαθητές, γονείς και καθηγητές. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/9k4okh

 

Brexit: Μία στις τρεις εταιρίες εγκαταλείπει το Λονδίνο (https://twitter.com/PatrasTimes/status/1091468217376219138, Twitter)

brexit stentoras skywalkergr

Μία στις τρεις βρετανικές επιχειρήσεις σκοπεύει να μεταφέρει κάποιες από τις λειτουργίες της στο εξωτερικό ή το έχει ήδη κάνει ώστε να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο του σκληρού Brexit, όπως δείχνει έρευνα που δημοσίευσε το Ινστιτούτο Διευθυντών (IoD) στο Λονδίνο. Από τις 1.200 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έρευνα, περισσότερες από μία στις δέκα δήλωσαν ότι έχουν αρχίσει ήδη να δραστηριοποιούνται εκτός Μ. Βρετανίας, καθώς το ενδεχόμενο εξόδου χωρίς συμφωνία γίνεται όλο και πιο πιθανό. Το 29% των εταιριών που ρωτήθηκαν πιστεύει ότι το Brexit θέτει σε κίνδυνο τις δραστηριότητές τους εντός της χώρας και είτε προχώρησαν ήδη σε μερική μετεγκατάσταση είτε σκοπεύουν να το κάνουν, ενώ οι περισσότερες απ’ αυτές αναζητούν κάποια χώρα εντός Ε.Ε. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/TNaMrh

 

Ποια είναι η ισχυρότερη φίρμα στον πλανήτη; (https://twitter.com/economistasgr/status/1091243258687225857, Twitter)

brand ferrari stentoras skywalker

Η Ferrari αποτελεί το ισχυρότερο brand στο κόσμο, σύμφωνα με τον ετήσιο δείκτη Brand Finance Global 500 που αναδεικνύει τις πιο ισχυρές φίρμες στον πλανήτη, σε όλους τους τομείς, και παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Σύμφωνα με τον δείκτη, η Ferrari είναι κορυφαία ανάμεσα στις 500 επιχειρήσεις που έλαβαν τη βαθμολογία ΑΑΑ+ και ξεπέρασε κολοσσούς όπως η McDonald’s, η Coca-Cola, η Lego και η Disney. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/XFjiCm

 

Εν αναμονή του «νέου λυκείου»: Τι θα περιλαμβάνει (https://twitter.com/PaideiaErgasia/status/1091388235358629891, Twitter)

Ποιες είναι οι βασικές γραμμές της νέας δομής της Γ΄ Λυκείου και του νέου συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Για το σύστημα εισαγωγής, το οποίο προγραμματίζεται να εφαρμοστεί από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, δηλαδή για τους μαθητές οι οποίοι τον Σεπτέμβριο του 2018 άρχισαν τη Β’ Λυκείου, βασικό μέλημα ήταν να μη διαταραχθεί έντονα το υπάρχον σύστημα, ώστε να εξασφαλιστεί ομαλή μετάβαση χωρίς αιφνιδιασμούς. Οι αλλαγές που περιγράφονται παρακάτω εντάσσονται σ’ ένα γενικότερο σχέδιο ευρείας μεταρρύθμισης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι κύριες αλλαγές συνοψίζονται στα εξής:

  • • Οι τρεις Ομάδες Προσανατολισμού γίνονται τέσσερις, καθεμιά από τις οποίες αντιστοιχεί σε ένα Επιστημονικό Πεδίο.
  • • Τα βασικά μαθήματα κάθε Ομάδας είναι τα ίδια με την αντίστοιχη σημερινή Ομάδα Προσανατολισμού, με εξαίρεση την αντικατάσταση των Λατινικών από το μάθημα της Κοινωνιολογίας. Η αντικατάσταση αυτή κρίθηκε απαραίτητη αφενός γιατί απ’ όλο το φάσμα των επιστημών του 1ου Επιστημονικού Πεδίου τα Λατινικά αφορούσαν μόνο τα Τμήματα Φιλολογίας και αφετέρου γιατί με την εξαιρετικά περιορισμένη εξεταστέα ύλη τους προκαλούσαν στρεβλώσεις στην τελική βαθμολογία των υποψηφίων. Επίσης, η Νεοελληνική Γλώσσα και η Νεοελληνική Λογοτεχνία ενοποιούνται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας, το οποίο είναι εξεταζόμενο για όλους τους υποψηφίους.
  • • Η σημερινή Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών διαιρείται σε δύο Ομάδες Προσανατολισμού, την Ομάδα Προσανατολισμού «Θετικές Σπουδές» και την Ομάδα Προσανατολισμού «Σπουδές Υγείας». Η πρώτη οδηγεί στο δεύτερο και η δεύτερη στο τρίτο Επιστημονικό Πεδίο.
  • • Το μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας εμπλουτίζεται με περιεχόμενο που σχετίζεται με την κοινωνική διάσταση της οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/zXChRs

 

 

Δες πώς άλλαξε ένα σχολείο στα Τρίκαλα (https://twitter.com/parallaximag/status/1091230089583435776)

trikala stentoras skywalker

Δεν συναντάμε συχνά στα δημόσια σχολεία της χώρας εικόνες όπως αυτές. Το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων γέμισε υπέροχους πίνακες ζωγραφικής, μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις του σε μια διαφορετική γκαλερί γεμάτη αντίγραφα έργων κορυφαίων καλλιτεχνών. Περπατάς στους διαδρόμους και εκπλήσσεσαι. Πας μια βόλτα στις αίθουσες και νομίζεις ότι περιδιαβαίνεις μουσείο. Το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων, όπως διευκρινίζει ο Δήμος, δεν πρωτοτύπησε. Κι άλλα σχολεία στα Τρίκαλα έχουν πίνακες ζωγραφικής στους διαδρόμους, ήδη από τα χρόνια του Πολυκλαδικού Λυκείου. Και μάλιστα αυτή είναι μια σχεδόν πάγια πρακτική στην πόλη: να εισέρχεται η τέχνη άμεσα στο οπτικό πεδίο των μαθητών και των μαθητριών. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/66RSpg

 

Τα Ελληνικά Πετρέλαια επενδύουν στην εκπαίδευση: Τριετής συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (https://goo.gl/Cc4Jue, Facebook) 

ellinika petrelaia stentoras skywalker

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια επενδύει με συνέπεια στην εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία, με στόχο την υποστήριξη των νέων επιστημόνων και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου συνυπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας από τον πρόεδρο του δ.σ. και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛΠΕ κ. Ευστάθιο Τσοτσορό, την αντιπρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθηγήτρια κα Μαρία Μιχαλοπούλου και τον επιστημονικό υπεύθυνο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών καθηγητή κ. Μιχάλη Χρυσομάλλη. Διαβάστε περισσότερα εδώ : https://goo.gl/T7cET3

 

 

«Χρυσή» διαθήκη ανθρωπιάς: Βολιώτης μηχανικός άφησε όλη την περιουσία του σε ορφανά (https://goo.gl/84hrBf, Facebook)

voliwtis stentoras skywalker orfana

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσε, μετά θάνατον, ένας μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός από τον Βόλο, αφήνοντας μια «χρυσή» διαθήκη για δύο ορφανά κορίτσια από την Αμαλιάπολη, καθώς και για τα ορφανά του Παπάφειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η βολιώτικη εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ο εκλιπών Αντώνης Βασιλειάδης έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Αθήνα, όμως ποτέ δεν λησμόνησε τη γενέτειρά του, τη Μιτζέλα (Αμαλιάπολη) του Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/gMmQhU

 

 

Κίνημα για τη σωτηρία των μελισσών στη Γερμανία (https://twitter.com/Sofokleousin/status/1092072232124182529, Twitter)

melisses germania stentoras skywalker

Κίνημα για τις μέλισσες δραστηριοποιείται ήδη στη Γερμανία, με σκοπό την προστασία και σωτηρία του συμπαθέστατου και απαραίτητου για τη βιοποικιλότητα εντόμου, που αποτελεί κρίκο της «αλυσίδας της ζωής». Το κίνημα ονομάζεται «Σώστε τις μέλισσες!» (στα αγγλικά, «Save the bees!») και έχει ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Süddeutsche Zeitung», οι υποστηρικτές του απαιτούν περισσότερη βιολογική γεωργία και λιγότερα φυτοφάρμακα. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/Fw8obJ

 

Αναγκαία η δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τις εθελοντικές οργανώσεις, λένε οι πρόσκοποι (https://goo.gl/oZU5mV, Facebook)

proskopoi stentoras skywalker

Την ανάγκη δημιουργίας ενός θεσμικού πλαισίου για τις εθελοντικές οργανώσεις και τον εθελοντισμό γενικότερα, αλλά και για μια εθνική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που οι μεγάλες και οι μικρές επιχειρήσεις θα μπορούσαν να αναπτύξουν καλύτερες πολιτικές που θα υποστηρίζουν ευέλικτες εργασιακές πρακτικές για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό, τόνισε ο γενικός έφορος των Ελλήνων προσκόπων Χριστόφορος Μητρομάρας, με αφορμή τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας. Σύμφωνα μ’ αυτά, αν και ο εθελοντισμός έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ίδιων των εθελοντών, η πρωτοβουλία δεν υποστηρίζεται πάντα από τους εργοδότες τους.

«Ο εθελοντισμός αλλά και όλες οι ενέργειες που στηρίζουν εθελοντική πρωτοβουλία είναι η ψυχή μιας υγιούς κοινωνίας, η οποία ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», λέει ο κ. Μητρομάρας και συμπληρώνει: «Εμείς στους προσκόπους λέμε ότι κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε μια καλή πράξη προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία. Είναι πολύ βασικό στο τέλος κάθε μέρας, κάνοντας τον απολογισμό της, να νιώθουμε γεμάτοι θετική διάθεση, έχοντας προσφέρει κάτι από την ψυχή μας και όχι επειδή μας το είπε κάποιος».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/Tchqv2

 

Πόσο σημαντική είναι η ξεκούραση μετά την προπόνηση; (https://goo.gl/Gx2mXB, Facebook)

ksekourasi proponisi stentoras skywalker

Πολλοί θεωρούμε ότι με έντονες διαδοχικές προπονήσεις θα έχουμε γρηγορότερα και θεαματικότερα αποτελέσματα στην απόδοσή μας και στην εικόνα του σώματός μας. Αυτό έχει λογική, όμως περιέχει και παγίδες, αφού το σώμα μας, για να προσαρμοστεί και να δεχτεί ομαλά τις αλλαγές-προσαρμογές που επιθυμούμε, χρειάζεται τον χρόνο του. Συνεπώς, χρειάζεται χρόνο αποκατάστασης (ξεκούραση), ώστε να ανακτηθεί η χαμένη ενέργεια και να επουλωθούν οι μικροτραυματισμοί που επέρχονται από την προπόνηση.

Το πόσος χρόνος απαιτείται για να επέλθουν αυτές οι αλλαγές-προσαρμογές εξαρτάται από διαφόρους παράγοντες, όπως: το επίπεδο του ασκούμενου, η ηλικία, η ένταση της άσκησης, καθώς και η διατροφή μας. Εδώ θα σταθούμε στην ξεκούραση (χρόνος αποκατάστασης) που έχει ανάγκη το σώμα ούτως ώστε να αποδώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα σε μια επόμενη προπόνηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/GA9Qrd

 

Άσκηση και διαβήτης: Γιατί, πώς και πόσο (https://goo.gl/fJbHwT, Facebook)

askisi diavitis stentoras skywalkergr

Έχει διαπιστωθεί ότι η άσκηση βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου, ενώ βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. Όπως σημειώνει ο παθολόγος Ιωάννης Νάκος, γενικά η άσκηση βελτιώνει τη δράση της ινσουλίνης, μειώνει το πλεονάζον λίπος και συμβάλλει στον έλεγχο του σωματικού βάρους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη μυϊκή αντοχή και την οστική πυκνότητα. Επίσης, μειώνει την αρτηριακή πίεση, προστατεύει την καρδιά και τα αγγεία αυξάνοντας την «καλή» και μειώνοντας την «κακή» χοληστερίνη, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει το επίπεδο ενέργειας και βοηθά στη χαλάρωση και στη μείωση του άγχους. Οι ασθενείς με διαβήτη, σύμφωνα με τον κ. Νάκο, πρέπει να επιλέξουν μια δραστηριότητα που τους είναι ευχάριστη. Αν περνάνε καλά όταν ασκούνται, η άσκηση θα γίνει τρόπος ζωής. Στη αρχή πρέπει να ξεκινούν αργά και σταδιακά και στη συνέχεια να αυξάνουν την ένταση και τη διάρκεια της άσκησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/7MHqBk

 

Πώς θα έχεις πάντα διάθεση για γυμναστική (https://goo.gl/hpw7pJ, Facebook)

gym stentoras skywalker

Σου λείπει η καλή διάθεση για γυμναστική; Μπορεί να σκέφτεσαι την άσκηση με εντελώς λάθος τρόπο. Η άσκηση θα έπρεπε να είναι μια επιβράβευση, ενώ εμείς έχουμε συνηθίσει να τη θεωρούμε τιμωρία ή αναγκαίο κακό, λέει η δρ Michelle Segar, συγγραφέας του «Νo sweat: Ηow the simple science of motivation can bring you a lifetime of fitness».

Για την ακρίβεια, ένας από τους καλύτερους τρόπους να αποκτήσεις ισχυρά και μακροπρόθεσμα κίνητρα ώστε να παραμείνεις σε φόρμα είναι μαθαίνοντας πώς να πάψεις να αγχώνεσαι για όλα όσα παραδοσιακά σχετίζονται με την άσκηση – τον έλεγχο βάρους, την πρόληψη ασθενειών, τη δύναμη και την αντοχή. Όταν διασκεδάζεις με τη γυμναστική, «κολλάς» μαζί της – και αυτό αποδεικνύεται επιστημονικά. Οπότε, ετοιμάσου να πετάξεις στα σκουπίδια τα βραχυπρόθεσμα κίνητρα και να επιστρατεύσεις τα κίνητρα που απαιτούνται προκειμένου να γίνει η άσκηση μέρος της ζωής σου, για πάντα. Καλή διάθεση για γυμναστική λοιπόν! Γίνεται!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/dMKSfT

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn