Δράσεις

Online ημερίδα «Τουρισμός με… διαφορά»

Περισσότερα...

 

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Online ημερίδα «Τουρισμός με… διαφορά»

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00

 

Ιδανικά συμπληρώνονται οι δράσεις του GRBossible  και στον χώρο του τουρισμού με άλλη μια διαδικτυακή ημερίδα που εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του skywalker.gr «Βγαίνουμε μπροστά» με τίτλο «Τουρισμός με… διαφορά».

Συντονιζόμαστε με μια live συνάντηση στο Facebook του Skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και το site «Βγαίνουμε μπροστά».

Σκοπός της online ημερίδας «Τουρισμός με… διαφορά» είναι να παρουσιάσει πρωτοβουλίες και project που ενισχύουν την

Περισσότερα...

Τα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες με εξειδικευμένες λύσεις  για ξενοδοχεία

Περισσότερα...

 

Το 100% Hotel Show, αναβαθμίζει την εκθεσιακή του εμπειρία, λανσάροντας μια σειρά από σήματα που θα βοηθήσουν τους Ξενοδόχους να εντοπίσουν ευκολότερα τις εταιρείες με λύσεις που αναζητούν και να οδηγηθούν σε επιτυχημένες συναντήσεις.

Επιστρέφοντας στο MEC Παιανίας, 19-22 Νοεμβρίου 2021, μετά από 2 χρόνια, το 100% Hotel Show, ετοιμάζει μια σειρά από αλλαγές που και θα αναβαθμίσουν την εκθεσιακή εμπειρία αλλά και θα εξασφαλίσουν καλύτερα αποτελέσματα, για τους Ξενοδόχους και τους Αρχιτέκτονες που θα το επισκεφτούν. Εκτός από τη νέα μορφή της έκθεσης για μια πιο ασφαλή συμμετοχή σε σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση, όπως φαρδύτεροι διάδρομοι, πιο πολλοί open space χώροι αλλά και αυστηρά μέτρα προστασίας, η

Περισσότερα...

12η Health Expo Athens

Περισσότερα...

 

12 και 13 Φεβρουαρίου 2022 - 08:30 έως 19:30

Έκθεση + Συνέδριο + Διαδικτυακή Μετάδοση

ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

14 Φεβρουαρίου 2022 - 16:00 έως 20:00
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Η εταιρεία Χαραμή ΑΕ διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά τη Health Expo Athens, πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας, η οποία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.  

Η 12η διοργάνωση της ανανεωμένης Health Expo Athens, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στον χώρο της Υγείας για:

  • Επιμόρφωσηφαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς

Περισσότερα...

Finance First, 3ο τεύχος Lockdown Νο2: Οι ανήσυχοι φοιτητές δημιουργούν και φέτος!

Περισσότερα...

 

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. Το 3ο τεύχος του περιοδικού «Finance First» του ερευνητικού φοιτητικού συλλόγου Finance Club UoM στόχευσε φέτος, μέσω της συνεργατικής προσπάθειας αρθρογράφων, αρχισυντακτών και επιμελητών, στη δημιουργία ενός φοιτητικού επιστημονικού περιοδικού με περιεχόμενο υψηλού επιπέδου.

Βασικός στόχος κάθε τεύχους του ετήσιου περιοδικού μας είναι οι αναγνώστες να έρθουν σε άμεση επαφή με την οικονομική επικαιρότητα, με τις νέες προκλήσεις της εποχής, αλλά και με τα αναδυόμενα θέματα στον χρηματοοικονομικό κλάδο. Το 3ο τεύχος περιλαμβάνει 5 άρθρα, γραμμένα τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική γλώσσα, και 2 συνεντεύξεις από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Περισσότερα...

Έργα χειρός – 53 μοναδικά κοστούμια στο φως

Περισσότερα...

53 μοναδικά θεατρικά κοστούμια, ζυμωμένα με το μεράκι των δημιουργών τους, τον ιδρώτα των ηθοποιών και την αύρα του ρόλου τους θα εκτίθενται από το Σάββατο 9 έως και τις 18 Οκτωβρίου σε μια μοναδική έκθεση στον σταθμό του μετρό «Σύνταγμα» με τη συνεργασία της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.).

Στην έναρξη της νέας θεατρικής περιόδου το Εθνικό Θέατρο βγαίνει να συναντήσει τους θεατές του στο μετρό του Συντάγματος, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δουν από κοντά 53 ιστορικά, μοναδικά κοστούμια – δεκαοχτώ χρόνια μετά την περίφημη έκθεση «Ένδυμα Θεάτρου», που είχε παρουσιάσει στο κοινό με ανεκτίμητα έργα από το μουσειακό και ιστορικό βεστιάριό του.

Το Εθνικό Θέατρο αριθμεί

Περισσότερα...

Ομάδα7 Μην είν’ οι κάμποι; Στο νέο χώρο πολιτισμού Ψιλικατζίδικο Aπό 23 Οκτώβριου έως 26 Δεκεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή

Περισσότερα...

Ομάδα7

«Μην είν’ οι κάμποι;»

Στο νέο χώρο πολιτισμού «Ψιλικατζίδικο»

Aπό 23 Οκτώβριου έως 26 Δεκεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή

«Τι είναι η πατρίδα μας; Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά; …» Ι. Πολέμης.

Μην είν' η μυρωδιά της; Η γεύση της; Τι χρώμα έχει; Μην είν' οι τηλεδιασκέψεις; Έχεις σημάδια στο σώμα σου απ΄ την πατρίδα; Ρωτήθηκαν οι ηθοποιοί για αυτήν την παράσταση; Πότε θα βρεθούμε; Θα πεθάνουμε; Τέρμα αυτή η μεταμοντέρνα αίσθηση της νοσταλγίας!

Σε συνέχεια της διαδικτυακής παρουσίασης της παράστασης ως work in progress, στις 26 Ιανουαρίου 2021, η Ομάδα7 συναντά σε φυσικό χώρο το κοινό με την ολοκληρωμένη παραστασιακή εκδοχή της πολύμηνης έρευνάς της

Περισσότερα...