jobDay45_20.png

«Άνοιξε ξανά τον δρόμο στην καριέρα σου»

26 Φεβρουαρίου 2019, Σεράφειο

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το #JobDay 45+ ετών, μια ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με προσωπικό coaching και συμβουλές για το LinkedIn προφίλ.

Θα διεξαχθεί στο Σεράφειο, ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, στις 26 Φεβρουαρίου 2019 από τις 10:00 έως τις 18:00 με την συνδιοργάνωση του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Η δράση απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 45 ετών οι οποίοι αναζητούν εργασία, επιθυμούν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον ή θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Σκοπός του #Jobday 45+ ετών είναι η υποστήριξη ατόμων με εμπειρία, δυνατότητες και διάθεση για εξέλιξη που επλήγησαν από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και ταυτόχρονα η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εν δυνάμει εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους.

Οι στόχοι του #Jobday 45+ ετών είναι:

  • H διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό
  • Η συνάντηση υποψηφίων για εργασία με εταιρίες από διάφορους κλάδους
  • Η βελτιστοποίηση του LinkedΙn προφίλ των υποψηφίων από εξειδικευμένους συμβούλους
  • Η επικοινωνία και η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων
  • Η συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους

Στον εκθεσιακό χώρο του #JobDay 45+ ετών οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή και να συνομιλήσουν με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό και οι εκπρόσωποι των εταιριών να γνωρίσουν από κοντά τους υποψηφίους.

Μέσα από την άμεση επικοινωνία υποψηφίων-εργοδοτών δίνεται εκ των πραγμάτων η δυνατότητα για αποτελεσματικότερη προσέγγιση των δύο πλευρών, καθώς οι εργοδότες μαζί με την αποδοχή του βιογραφικού των υποψηφίων κάνουν και την πρώτη συνέντευξη μαζί τους.

Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις εξής παράλληλες δράσεις:

  • Προσωπικό coaching, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες κάθε υποψηφίου, μέσω του οποίου ο coach θα συμβάλει βοηθώντας τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
  • Βελτίωση LinkedΙn προφίλ των υποψηφίων σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.

Όσοι αναζητούν μια αλλαγή στην επαγγελματική τους κατάσταση μπορούν να επισκεφθούν το www.jobdays.gr για να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του #JobDay 45+ ετών πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υποστήριξη παράλληλων δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, CAREER IN PROGRESS

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INFOCOM, POPAGANDA, BUSINESS NEWS,   STARTUP.GR, SIGMA MEDIA GROUP, LIGHT-RADIO.NET, GET BUSY, INFOSPOUDES.GR, SCHOOLS.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn