Hmeres_Karieras_DR.jpg

 

Αναζητάτε νέες ευκαιρίες καριέρας;

Τότε ελάτε στις Ιατρικές Ημέρες Καριέρας Careers in White φέτος τον Απρίλιο!

Οι Ιατρικές Ημέρες Καριέρας επιστρέφουν και φέτος με πολλές θέσεις εργασίας για όσους αναζητούν ευκαιρίες για εργασία σε κορυφαία νοσοκομεία και κλινικές παγκοσμίως. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Electra Palace Hotels στις 6 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και στις 7 Απριλίου στην Αθήνα.

Πολλά γραφεία εύρεσης εργασίας του ιατρικού τομέα, κλινικές και νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού θα παραστούν στις εκδηλώσεις μας για να συναντήσουν τους υποψηφίους που επιθυμούν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες μέσα από την καριέρα τους στον ιατρικό κλάδο. Οι προσφερόμενες θέσεις απευθύνονται σε ειδικούς και ειδικευόμενους γιατρούς, νοσηλευτές, οικογενειακούς γιατρούς, οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές, φαρμακοποιούς, μαίες, φροντιστές και άλλους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου.

Επιπλέον, από φέτος είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Careers in White mobile app (σε AppStore και Android), μέσω της οποίας οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για τις θέσεις εργασίας, αφού πρώτα δημιουργήσουν λογαριασμό μέσω της σελίδας μας.

Τι έχετε να κερδίσετε από τη συμμετοχή σας στις Ημέρες Καριέρας Careers in White:

  • Δηλώνετε εύκολα και γρήγορα ενδιαφέρον για πολλές θέσεις εργασίας.
  • Βρίσκετε θέσεις εργασίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
  • Συνομιλείτε προσωπικά με τους εργοδότες και παίρνετε τις πληροφορίες που θέλετε.
  • Συγκρίνετε τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στις διάφορες χώρες και επιλέγετε την κατάλληλη για εσάς.

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει διαδικτυακά στο www.careersinwhite.com, μέσω της εφαρμογής ή στη γραμματεία της εκδήλωσης.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn