1064x600-Monopatia.jpg

 

10-14 Ιουνίου 2019, Οικοσύστημα Καινοτομίας OΚ!Thess

Το Skywalker.gr πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη μια άκρως χρήσιμη και ενδιαφέρουσα δράση: την εβδομάδα σεμιναρίων «Μονοπάτια», που αφορά όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για θέματα αναζήτησης εργασίας, επιχειρηματικότητας και τοπικής ανάπτυξης.

Τα Μονοπάτια είναι πενθήμερα βιωματικά σεμινάρια με σκοπό την παροχή αξιοποιήσιμων πληροφοριών, στα οποία η συμμετοχή του κοινού είναι δωρεάν.

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας, Αναζήτησης Εργασίας και Τοπικής Ανάπτυξης θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου 2019 και ώρες 10:00-16:00 στο Οικοσύστημα Καινοτομίας OΚ!Thess, Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότηταςπροσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να πειραματιστούν με το επιχειρείν ή να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, τις μεθόδους και τα εργαλεία της επιχειρηματικότητας και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.
  • Τα Μονοπάτια Αναζήτησης Εργασίας παρέχουν καίριες πληροφορίες με σκοπό την ενίσχυση των αναζητούντων εργασία, αυξάνοντας αποτελεσματικά τις πιθανότητες επιτυχίας τους. Το επίκαιρο βιογραφικό σημείωμα, η σωστή προετοιμασία για τη συνέντευξη εργασίας, οι τάσεις της σύγχρονης αγοράς, το personal branding κ.ά. είναι μερικές από τις εξαιρετικά χρήσιμες θεματικές τους.
  • Τα Μονοπάτια Τοπικής Ανάπτυξης προσφέρουν την ευκαιρία στους ενδιαφερομένους να ενεργοποιήσουν διαδικασίες δημιουργίας συλλογικοτήτων της κοινωνίας των πολιτών και να κινητοποιηθούν με αποτελεσματικές μεθόδους με στόχο την τοπική ανάπτυξη στην περιοχή όπου ζουν και εργάζονται.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχει η Career Design και ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης, δημοσιογράφος στα «Αγρονέα».

Λόγω της δομής των προγραμμάτων ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μόνο ένα από τα τρία Μονοπάτια.

Προϋπόθεση για την ένταξή του σε αυτό είναι η παρακολούθηση ολόκληρης της εκπαιδευτικής εβδομάδας και όχι τμήματος αυτής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής για το 34ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας,  το 5ο Μονοπάτι Αναζήτησης Εργασίας και το  2ο Μονοπάτι Τοπικής Ανάπτυξης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.footstep.gr ή να επικοινωνήσετε με την κα Χρύσα Δότσα, Συντονίστρια Δράσεων, στο τηλέφωνο 2310 326712.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υποστηρικτές: OK!Thess, Career Design, «Αγρονέα»

Food partners: Da Leonardo, Falafel House, Πίτες της Βούλας, Mammy’s Creperie

Drink partners: Έψα

Gift partner: Margaritis Bags

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ.: 208), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn