vivlio_002.jpg

 

Το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019 στην Πνευματική Εστία Βούλας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μιχαηλίδη «Σκέψεις για την αγροτική ανάπτυξη», ένα πόνημα απαρτιζόμενο από κείμενα για την αγροτική ανάπτυξη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Στέντορας.

Στην εκδήλωση η κα Κατερίνα Γκρίτζαλη, επιμελήτρια της έκδοσης, επεσήμανε ότι στο βιβλίο συγκεντρώθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα άρθρα του συγγραφέα που δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες «Skywalker Freepress» και «Στέντορας», καθώς και στον ιστότοπο stentoras.gr τα τελευταία δύο χρόνια.

Για τις «Σκέψεις για την αγροτική ανάπτυξη» και τον συγγραφέα μίλησαν οι κ.κ. Αθανάσιος Κελμάγερ, πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών «Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών», η κα Μάγδα Κοντογιάννη, γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος», και ο κ. Γεώργιος Παπαβασίλης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων. Και οι τρεις αναφέρθηκαν στην ευρυμάθεια και την πείρα του Δ. Μιχαηλίδη στα θέματα της αγροτικής και της κοινωνικής οικονομίας, καθώς και της τοπικής ανάπτυξης, και στην πολύτιμη συμβολή του στις δράσεις των φορέων που εκπροσωπούν.

Ο συγγραφέας υποδέχτηκε θερμά το κοινό που παρέστη στην εκδήλωση και ευχαρίστησε το Skywalker.gr για την πρωτοβουλία του να εκδώσει το δικό του βιβλίο ως το πρώτο των εκδόσεων Στέντορας.

Η παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έκλεισε σε ευχάριστο και οικείο κλίμα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών στα πεδία αναφοράς του βιβλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ.: 208), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn