coaching24.jpg

 

Ο Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching Mentoring Ελλάδας–HCCMA διοργανώνει το δεύτερο πανελλήνιο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τίτλο: «Δεξιότητες και αναπτυξιακή νοοτροπία» στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021.
Σκοπός του φετινού συνεδρίου είναι η διερεύνηση της συμβολής του coaching, του mentoring και της συμβουλευτικής στη διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης και της απόκτησης των δεξιοτήτων που θα συνεισφέρουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε ο άνθρωπος να ζει μια ολοκληρωμένη ζωή με ευημερία και υγεία.
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, coaches, συμβούλους, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές.
Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου περιλαμβάνουν Νοοτροπία-Mindset / Επαγγελματική Ανάπτυξη, Αυτο-Ανάπτυξη, Αυτο-Εκπαίδευση / Δεξιότητες – Soft Skills.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, προφορικές ανακοινώσεις και αναρτημένες εργασίες.
Περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές, τον τύπο παρουσίασης, τις προθεσμίες υποβολής εργασιών, τις ημερομηνίες εγγραφής και το κόστος συμμετοχής θα βρείτε τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.hccma.org, στη σελίδα HCCMA στο Facebook και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Χορηγοί Επικοινωνίας

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn