opencall_2022_1080x1080_r.png

 

Δήλωσε συμμετοχή έως την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Θέλεις να ζήσεις από κοντά τον παλμό μιας μεγάλης εκδήλωσης; Ενθουσιάζεσαι από καινοτόμες ιδέες που έχουν τη δυναμική να δημιουργήσουν αξία για όλους; Απολαμβάνεις τον σχεδιασμό δραστηριοτήτων, τη δημιουργία περιεχομένου και την επικοινωνία μεταξύ των κοινοτήτων; Δήλωσε συμμετοχή και γίνε μέλος της βασικής ομάδας του TEDxPatras για να ζήσεις από κοντά την εμπειρία της διοργάνωσης ενός TEDx event. 

Η ομάδα-πυρήνας του TEDxPatras εμπλουτίζεται με νέους ανθρώπους και σε προσκαλεί να δηλώσεις συμμετοχή στον νέο κύκλο αιτήσεων εθελοντών έως την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 με στόχο την προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης και τη διάδοση νέων και καινοτόμων ιδεών.

Η ομάδα του TEDxPatras συστήθηκε στην πόλη της Πάτρας το 2015 από ανθρώπους που, αμιγώς εθελοντικά, διαθέτουν τον χρόνο, τις γνώσεις, τις ιδέες αλλά κυρίως τη διάθεση και την ενέργειά τους, για να πραγματοποιήσουν μια διοργάνωση με σκοπό τη διάδοση ιδεών, ικανών να αποτελέσουν καταλύτες αλλαγής και πηγή έμπνευσης. Το TEDxPatras σήμερα συνεργάζεται με περισσότερους από 150 εθελοντές και απαριθμεί περισσότερες από 80 ομιλίες και performances, 60 ώρες ζωντανής διάρκειας περιεχομένου με πάνω από 3.5 εκατομμύρια προβολές σε όλο τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας του TED.

To TEDx ξεκίνησε το 2009 ως ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που συνδυάζει ζωντανές ομιλίες και TED Talks βίντεο. Σκοπός των TEDx εκδηλώσεων είναι να δώσουν το έναυσμα για εις βάθος συζήτηση και δικτύωση των συμμετεχόντων μεταφέροντας την εμπειρία του TED στις τοπικές κοινότητες. Τα TEDx events ακολουθούν τις προδιαγραφές και τους κανόνες του οργανισμού. Ωστόσο, το «x» στις τοπικές αυτο-οργανωμένες εκδηλώσεις αντιπροσωπεύει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της οργάνωσης της εκδήλωσης, που διεξάγεται από εθελοντές με στόχο την ενίσχυση της εκάστοτε τοπικής κοινότητας με ιδέες και ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη διαδικτυακή φόρμα συμμετοχής https://bit.ly/tedxpatras-2022-core-team-application και να έχουν μια ευκαιρία για να ζήσουν όλοι την εμπειρία διοργάνωσης ενός TEDx event Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές έως την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Ακολούθησε την ομάδα του TEDxPatras μέσα από το Facebook, τo Twitter και το Instagram.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn