prosfyges_002.jpg

 

1 Απριλίου 2022, 10:00-15:00

Το Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay Προσφύγων, μια εκδήλωση για υποψηφίους που ανήκουν στην ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα των προσφύγων και επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1 Απριλίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-15:00. Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του #JobDay Προσφύγων, που διεξάγεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα και για πρώτη στη Θεσσαλονίκη, είναι η στήριξη του προσφυγικού πληθυσμού και η παροχή ευκαιρίας να διεκδικήσουν την ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα.

Tο #JobDay Προσφύγων, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί μια δράση που απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας οι οποίοι αναζητούν εργασία σε μια χώρα λίγο ως πολύ άγνωστη σε αυτούς.

Μέσω αυτής της βιωματικής δράσης οι επισκέπτες του #JobDay Προσφύγων θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών και να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις εργασίας.
  • Να μιλήσουν προσωπικά με εξειδικευμένο μέντορα για το βιογραφικό τους σημείωμα και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
  • Να μοιραστούν ιδέες, σκέψεις και γνώσεις μεταξύ τους.
  • Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα εναρμονισμένα με τα νέα δεδομένα (μόνο στη Θεσσαλονίκη).

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay Προσφύγων μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Η διοργάνωση του #JobDay Προσφύγων πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υποστηρικτής: OXYZED

Food & drink partner: ΕΨΑ

Παράλληλες δράσεις: CAREER IN PROGRESS, ACTIONAID, ΙΝΕ - ΓΣΕΕ

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, ENALLAKTIKOS.GR, MAGDA’S NEWS, THAT’S LIFE, CSRNEWS.GR, BUSINESS NEWS.GR, STARTUP.GR, EMEA.GR, SIGMA MEDIA GROUP, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ECOZEN.GR, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, PINK.GR, AGELIES ERGASIAS.GR, FLOW MAGAZINE, LET IT BE.GR, I ΠΟΡΤΑ, PIRAEUS365.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Site: https://jobdays.gr/jobdays2022/jobdayprosfygon-2022

Facebook Event: #JobDayΠροσφύγων στην Αθήνα!! & #JobDayΠροσφύγων στη Θεσσαλονίκη!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn