log20.jpg

 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ΑΑΔΕ, κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην αγορά μέσω της 9ης Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», διοργανώνοντας την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των πολυ-συνεδρίων LOGI.C ειδική ενημερωτική ενότητα με τίτλο «Τελωνειακές Απλουστεύσεις & Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας: Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας - Απλουστευμένες Διαδικασίες στην εισαγωγή/εξαγωγή - Τελωνειακή Αποθήκευση».

Τρία ειδικά τελωνειακά καθεστώτα

Στο event αυτό, που θα λάβει χώρα στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα C2 του Metropolitan Expo, στελέχη της ΑΑΔΕ θα αναλύσουν τα 3 ειδικά τελωνειακά καθεστώτα – απλουστεύσεις που αφορούν την αγορά, εξηγώντας στους εκπροσώπους του εμπορίου και των freight forwarders πώς μπορούν να τα αξιοποιήσουν για την αύξηση της επιχειρηματικότητας.

Χαιρετισμό στους συνέδρους θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής Τελωνείων και ΕΦΚ της ΑΑΔΕ, κύριος Κωνσταντίνος Μουρτίδης. Παράλληλα, στελέχη της αγοράς που ήδη κάνουν χρήση των απλουστεύσεων αυτών θα περιγράψουν τα οφέλη για το διεθνές εμπόριο.

Τρεις έρευνες για Εφοδιαστική και Logistics

Psihomena Logistics Photo 01 003Το κοινό των φετινών πολυ-συνεδρίων LOGI.C 2023 θα έχει επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα ευρήματα 3 διαφορετικών ερευνών για τον κλάδο. Αναλυτικότερα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 11:30 στη συνεδριακή αίθουσα Hall 2 θα παρουσιαστούν από την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, ΕΕΒΨ&L, τα συμπεράσματα της 4ης Πανελλήνιας Έρευνας για τα Ψυχόμενα Logistics και την κάλυψη των οριζόντιων αναγκών της ψυχόμενης εφοδιαστικής αλυσίδας. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και η απονομή του βραβείου, Θ. ΜΑΚΙΟΣ.

Εν συνεχεία, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 14:30 στη συνεδριακή αίθουσα Hall 2E COMMERCE Photo 01 003 το κεντρικό event των LOGI.C 2023 θα αφορά την παρουσίαση των συμπερασμάτων της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για το e-commerce logistics & last mile orchestration, που διεξήχθη από την O.MIND CREATIVES με την επιστημονική ευθύνη της Optilog Advisory Services και την αιγίδα του Ελληνικoύ Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.E.CA. Κατόπιν, στελέχη της αγοράς και του GR.E.CA. θα σχολιάσουν τα ευρήματα της Πανελλήνιας Έρευνας, δίνοντας μια νέα οπτική στις προκλήσεις που διανοίγονται λόγω e-commerce στη διαχείριση των Logistics και των διανομών.

Outsourcing Logistics Services Photo 01 003Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 14:30 στη συνεδριακή αίθουσα Hall 2 τα πολυ-συνέδρια LOGI.C 2023 ολοκληρώνονται με την παρουσίαση εκ μέρους της εταιρίας Beyond the Best των αποτελεσμάτων μελέτης για τα 3rd Party Logistics / Logistics Service Providers / Courier & Μεταφορικές Επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο υπό τον τίτλο «Value Driven Supply Chain».

Με 12 events τα πολυ-συνέδρια LOGI.C 2023

Τονίζεται πως το διεθνές συνέδριο του ΕΕΣΥΜ και οι συνολικά 11 παράλληλες ξεχωριστές θεματικές ενότητες συνθέτουν το συνεδριακό σκηνικό των παράλληλων εκδηλώσεων, LOGI.C 2023, της 9ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και της 4ης Έκθεσης «Cargo Truck & Van Expo» 2023, που θα λάβουν χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής υπό τη διοργάνωση της O.MIND CREATIVES και την ευθύνη του περιοδικού Supply Chain & Logistics.

Οι θεματικές ενότητες των συνεδρίων LOGI.C έχουν επιλεχθεί από το περιοδικό Supply Chain & Logistics από κοινού με μια σειρά συνδιοργανωτών οι οποίοι συνέθεσαν τα πάνελ συζητήσεων ή παρουσιάσεων, με ομιλητές ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους φορέων, αλλά και εκπροσώπους των εταιριών–εκθετών και χρηστών για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα 12 LOGI.C 2023 events θα διεξαχθούν και τις τρεις ημέρες της διπλής έκθεσης από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Θα φιλοξενηθούν σε δύο συνεδριακές αίθουσες: την Κεντρική Συνεδριακή Αίθουσα C2 Metropolitan Expo και τη Συνεδριακή Αίθουσα Hall 2.

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/

Η διπλή, διεθνής έκθεση της Αθήνας

Σημειώνεται πως χάρη στους περίπου 300 εκθέτες από 8 χώρες αλλά και στους περισσότερους από 25.000 επισκέπτες που αναμένονται φέτος, η διπλή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics - Cargo Truck & Van Expo» που διοργανώνει η εταιρία O.MIND CREATIVES αποτελεί το μεγαλύτερο event του χώρου, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της νοτιοανατολικής Ευρώπης!

Οι εκθέτες καταλαμβάνουν 3 Halls του Metropolitan Expo και συνολικά 35.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου. Προέρχονται από τους εξής 3 τομείς του κλάδου: Υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics, Εξοπλισμός Αποθήκης – Αυτοματισμοί και Επαγγελματικό Όχημα & Τεχνολογίες Μεταφορών.

Ραντεβού στο Metropolitan Expo το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου. Να είστε όλοι εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn