EFO_-_CTV_Combo_Date-01_002.jpg

 

Έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της είναι η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», η οποία θα διεξαχθεί –από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου– στο Hall 4 του Metropolitan Expo, παράλληλα με την 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που καταλαμβάνει τα Hall 2 και 3 του εκθεσιακού κέντρου. Οι δύο εκθέσεις που διοργανώνει η εταιρία O.MIND CREATIVES έχουν από κοινού 300 εκθέτες από 8 χώρες.

Στο πλαίσιο της «Cargo Truck & Van Expo», έχουν προγραμματιστεί –ως μέρος των πολυ-συνεδρίων LOGI.C 2023– και δύο διαδοχικά ωριαία round table discussions, τα οποία θα εστιάσουν στις νέες τεχνολογίες και τα καύσιμα στα επαγγελματικά οχήματα, στις λύσεις που προσφέρει το leasing φορτηγών και εταιρικών στόλων, και στη βιώσιμη μεταφορά και διανομή στις πόλεις.

Αναλυτικότερα, η πρώτη ενότητα Mobility Issues διοργανώνεται από την Truck & Cargo Insurance και την Kinsen, με τίτλο «Μίσθωση Εταιρικών Στόλων και Ασφάλιση. Μύθοι και Αλήθειες», και προγραμματίζεται για την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 12:00-13:00 στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα C2 του Metropolitan Expo. Στην ίδια αίθουσα, μία ώρα μετά, μεταξύ 13:00 και 14:00, τη σκυτάλη παραλαμβάνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) που διοργανώνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα. Προτάσεις και Λύσεις».

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα των πολυ-συνεδρίων LOGI.C 2023 που αποτελούνται από 12 θεματικά events, μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/

Η μεγάλη «γιορτή» για τα επαγγελματικά οχήματα

Φορτηγά διεθνών μεταφορών και διανομών, βαν αστικών μεταφορών και ηλεκτροκίνητα οχήματα όλων των τύπων θα παρουσιαστούν μεταξύ πολλών άλλων στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo». Στη διοργάνωση του 2023 οι εταιρίες επαγγελματικών οχημάτων θα παρουσιάσουν νέα μοντέλα, λύσεις από εναλλακτικές πηγές ενέργειας, υποδομές φόρτισης και τεχνολογίες.

Αναλυτικότερα, το «παρών» θα δώσουν εταιρίες-εκθέτες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

  • Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Οχημάτων Μεταφορών και Διανομών
  • Ηλεκτροκίνητα και Υβριδικά Οχήματα
  • Υποδομές Ηλεκτροκίνησης, Φορτιστές και Συσσωρευτές
  • Leasing και Μίσθωση Οχημάτων και Μηχανημάτων
  • Αμαξώματα Εμπορευματικών Μεταφορών
  • Αναλώσιμα Επαγγελματικών Οχημάτων
  • Τηλεματική, Τεχνολογίες Μεταφορών και Συστήματα Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων

Αξίζει να αναφερθεί πως η σύνδεση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics» με την έκθεση «Cargo Truck & Van Expo» αποτελεί ένα μείγμα επιτυχίας για την προώθηση των επαγγελματικών οχημάτων στη νέα εποχή των logistics, στην οποία εισέρχονται η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη.

Μη χάσετε το μεγάλο ραντεβού του κλάδου το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://ctvexpo.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn