infocom2017.jpg

«New Horizons: The Techonomy of Gigabit Era!»

21 Νοεμβρίου 2018, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Tο InfoCom World (www.infocomworld.gr), το μεγαλύτερο συνέδριο τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και media στη νοτιοανατολική Ευρώπη και το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια παρουσίας και θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό τον γενικό τίτλο «New Horizons: The Techonomy of Gigabit Era!»

Ζούμε στον αιώνα της τεχνολογίας. Οι αλλαγές είναι ραγδαίες και το μέλλον, που έρχεται με ταχύτητα πολλών gigabits, φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο.

Φέτος, που συμπληρώνονται 25 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, κλείνει ένας κύκλος και περνάμε στην επόμενη βαθμίδα τηλεπικοινωνιακής εξέλιξης, όπου θα κυριαρχήσουν τεχνολογίες όπως FTTH, 5G, VR, AR, AI, IoT κ.ά. Σύντομα όλες οι συσκευές θα είναι δικτυωμένες μεταξύ τους, η σύνδεση θα γίνεται σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, και δυνατότητες και υπηρεσίες που σήμερα ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας θα αποτελούν καθημερινότητα.

Ωστόσο, για να φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο, η αγορά των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής πέρασε από πολλές και διαφορετικές φάσεις. Στόχος του αναβαθμισμένου  επετειακού 20ού InfoCom World είναι να αναδείξει τις εξελίξεις που σημάδεψαν τα τελευταία 20 χρόνια την εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά, ξεκινώντας από το 1998, που διεξήχθη το 1ο InfoCom World με κεντρικό τίτλο «New Horizons». Είκοσι χρόνια μετά ο κλάδος συνεχίζει να είναι από τους πιο δυναμικούς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, λειτουργώντας μάλιστα ως καταλύτης για όλες σχεδόν τις αγορές: βιομηχανία, τράπεζες, υγεία, ασφάλεια, εκπαίδευση, εστίαση, μεταφορές και logistics, retail κ.ά.

Παράλληλα το φετινό συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει εφαλτήριο της νέας εποχής, να αναδείξει τις ευκαιρίες και να δώσει τον παλμό της επόμενης ημέρας, με τις παρεμβάσεις των στελεχών που πρεσβεύουν το μέλλον της αγοράς.

Οι ενότητες του φετινού συνεδρίου έχουν ως εξής:

  • 1η ενότητα: Techonomy: Vision, Value and Money
  • 2η ενότητα: The Digital Era: Special Weapons and Tactics (SWAT)
  • 3η ενότητα: Leader’s Summit – Revenue Generators: Dreamers and Believers

Ποιοι συμμετέχουν

Στο InfoCom World συμμετέχει σύμπασα η επιχειρηματική κοινότητα: στελέχη τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και media, CEOs, CIOs και IT directors, operation managers, data center & cloud experts, network engineers, IT strategists & solution architects, κατασκευαστές και προμηθευτές τεχνολογικού εξοπλισμού και consumer electronics. Στην πράξη το συνέδριο αφορά όλους τους κλάδους, δεδομένου ότι το ICT εμπλέκεται οριζόντια, έμμεσα ή άμεσα, σε όλες τις αγορές. Έτσι, μεταξύ άλλων απευθύνεται σε system integrators, service providers, οικονομικούς διευθυντές, developers, IT security officers, IT auditors, μηχανικούς τηλεπικοινωνιών & πληροφορικής, συμβούλους επιχειρήσεων, data analysts, στελέχη πωλήσεων, διαφήμισης & marketing, στελέχη HR & PR, νομικούς συμβούλους κ.ά.

Παράλληλες δράσεις

Το παζλ της φετινής ολομέλειας συνθέτουν διακεκριμένοι ομιλητές τόσο από την εγχώρια όσο και την παγκόσμια αγορά τεχνολογίας, αλλά και Έλληνες που διαπρέπουν διεθνώς. Όπως κάθε χρόνο, θα υπάρξει ποικιλία δράσεων, παράλληλες θεματικές ενότητες, αλλά και εξειδικευμένα labs από διακεκριμένους εισηγητές, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Τέλος, στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου ΤΠΕ και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν όχι μόνο την καθημερινότητά τους, αλλά και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Στο περιθώριο του συνεδρίου InfoCom World 2018 θα διεξαχθεί μια σειρά θεματικών workshops που καλύπτουν εξειδικευμένα πτυχές του προγραμματισμού, των νέων τεχνολογιών, του digital marketing, των πωλήσεων και του business & life coaching, προσφέροντας μια χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Ειδικότερα, φέτος σε συνεργασία με το Skywalker.gr θα πραγματοποιηθεί και μια σειρά workshops στο πλαίσιο της δράσης #JobDay.

#JobDay – Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 – Αίθουσα «MC 3.3»

10:00-11:00 


Προσωπική επαγγελματική ταυτότητα (Personal branding)

Μαρία Ζαρωτιάδου, Political and marketing strategy analyst, business coach and mentor, M.Sc. in Strategic Marketing, member of the European Institute for Gender Equality

11:00-12:00


Βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη συνέντευξη  

Νίκος Πατσέλης, Founder of Career In Progress       

13:00-14:00


Αποτελεσματική επικοινωνία στον εργασιακό χώρο 

Μαρία Γεωργαλά, MSc Επικοινωνιολόγος, πιστοποιημένη σύμβουλος σταδιοδρομίας GCDF, mentor επιχειρηματικότητας, συγγραφέας

14:00-15:00


LinkedIn hacks: Γίνε all-star profile και μάθε πώς οι recruiters αναζητούν ταλέντα

Βάσω Τσούνη, Digital marketing & communication manager, ManpowerGroup Greece

16:00-17:00


Στρατηγική δημιουργίας επιτυχημένης καριέρας

Δώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος, executive & career coach, μέντορας e-learning EKΠΑ, συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο ακόλουθο link: https://www.infocomworld.gr/20o-infocom-world-2018/forma-eggrafis/

Σχετικά με το συνέδριο InfoCom World

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του InfoCom World.

Το συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Smart Press, στο Facebook, το Twitter και το Instagram. Τέλος, στο κανάλι της Smart Press στο YouTube μπορείτε να δείτε τις ομιλίες της προηγούμενης εκδήλωσης, ενώ διαθέσιμο είναι τόσο το πρόγραμμα, όσο και το απολογιστικό του περσινού 19ου InfoCom World 2017.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn