Προγραμματα

Απογεύματα για παιδιά στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Περισσότερα...

Ο Δήμος Αθηναίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης / TUC TIE Lab και η ΔΑΕΜ Α.Ε. καλούν τα παιδιά και τους γονείς στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για να ανακαλύψουν τα μυστικά των μαγικών κόσμων της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών μέσα από απλές εφαρμογές και βιωματικά παιχνίδια!

Οι STEM δράσεις του «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα» είναι δωρεάν και θα πραγματοποιούνται στον υπαίθριο χώρο του Σεραφείου του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), σε συνεργασία με το «Εργαστήριο Ποιώ» του Δήμου Αθηναίων μέχρι και τις 29/07. Στο πλαίσιο των δράσεων εντάσσεται και μια ξενάγηση στο Εργαστήριο

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδίκευσης για στελέχη νομικών επαγγελμάτων Certified Paralegal Program

Περισσότερα...

Βραβευμένο πρόγραμμα για τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας

Η Νομική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Στελεχών Νομικών Επαγγελμάτων, διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την απόκτηση διπλώματος Στελέχους Νομικών Επαγγελμάτων:

Certified Paralegal Program

To μοναδικό

Περισσότερα...

Business Bootcamp με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου: Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Περισσότερα...

Αν θέλετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε και να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας, όμως δεν ξέρετε πώς ή αν προσπαθείτε μάταια να δείτε την επιχείρησή σας να ανθίζει, να θυμάστε: Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, αλλά η οργάνωση και η σωστή καθοδήγηση είναι που θα σας δώσουν  φτερά. Τώρα είναι η στιγμή για ολική επανεκκίνηση! Μεθοδικά και αποτελεσματικά.

Μόλις άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο του Business Bootcamp Σεπτεμβρίου! Για

Περισσότερα...

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει δωρεάν το Inclusive Europe Summer Camp

Περισσότερα...

 

Πρόκειται για εκπαιδευτικές δράσεις/ σεμινάρια που θα διαρκέσουν από τις 5 Ιουλίου 2021 μέχρι και τις 29 Ιουλίου 2021 και στοχεύουν στην προώθηση της αλληλεγγύης και της διαπολιτισμικότητας στην Ευρώπη.

Οι δράσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες που εργάζονται με μετανάστες-τριες, εθελοντές-τριες που θέλουν να εργαστούν με μετανάστες-τριες, υπηκόοους τρίτων χωρών καθώς και το ευρύ κοινό.

Δείτε αναλυτικά την agenda και τις εκπαιδευτικές ενοτήτες εδώ: 

Περισσότερα...

Eudaemonia: Βαδίστε στο μονοπάτι προς την ελευθερία με το TEDxAUTH 2021!

Περισσότερα...

Σύμφωνα με την αριστοτελική φιλοσοφία, η ευδαιμονία αποτελεί το ύψιστο αγαθό στη ζωή μας και έναν ρυθμιστή της συμπεριφοράς του ανθρώπου. Η έννοια της ευδαιμονίας ενέχει μια νομοτελειακή συνέχεια πράξεων που συντελούν στη μετάβαση από το εν δυνάμει ον στο εν ενεργεία ον. Η ευδαιμονία ορίζει τη συνεχή προσωπική ανάπτυξη και κατανόηση του εαυτού μας, ενώ αποτελεί διακριτή έννοια από αυτή της ευτυχίας, ως συνώνυμη της ολοκλήρωσης, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες. Η ευδαιμονία άλλωστε αντλεί το

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Workshop με θέμα «Παραολυμπιακός Αθλητισμός, αναπηρία & ΜΜΕ»
  2. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ»
  3. Εθελοντική δράση coaching για τους εκπαιδευτικούς των νησιών του Αιγαίου «Your Time of Power», «Η ώρα της Δύναμής σου»
  4. Νέο πρόγραμμα: Ασφάλεια και προστασία από κυβερνοεπιθέσεις κατά δικηγορικών γραφείων
  5. «Σχολεία για όλους» - υποστηρίζοντας τις σχολικές κοινότητες στην πράξη
  6. Το Future Business School αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα, προσφέροντας εκπαίδευση υψηλού επιπέδου από το 2000.
  7. Online Πρόγραμμα Επιμόρφωσης: Δημιουργία μιας Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας - Από την ιδέα στην ετοιμότητα
  8. Soft Skills Academy 2021: Το πιο διαδραστικό 4ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων επιστρέφει διαδικτυακά για 6η συνεχή χρονιά!
  9. 27ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός
  10. 30 ημέρες ξενοδοχειακού networking υπόσχεται το Hotel Show στην πρώτη του online διοργάνωση