Προγραμματα

Νέοι από Ελλάδα εκπαιδεύονται για το Climathon!

Περισσότερα...

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανταλλαγή νέων “Clima (mara) thon” που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Κέρκυρας από 1 έως 7 Οκτωβρίου 2023 με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων πάνω στην διοργάνωση ενός Climathon. Στο πρόγραμμα αυτό είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν πέντε άτομα από διάφορα μέρη του ελλαδικού χώρου και να συνεργαστούν με νέους από Πολωνία και Τσεχία, μέσω του οργανισμού νεολαίας EUphoria Youth Lab.

Climathon: Tι είναι;

Το Climathon είναι ένα παγκόσμιο κίνημα και πρωτοβουλία που συγκεντρώνει ανθρώπους, κοινότητες και οργανώσεις για να αντιμετωπίσουν τις επείγουσες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής. Διοργανώνεται από το 2015 με περίπου

Περισσότερα...

Τελευταίες μέρες αιτήσεων στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society!

Περισσότερα...

 

Μπορείς ακόμα να διεκδικήσεις μία υποτροφία για το νέο ακαδημαϊκό έτος σε Athens Tech College, Athens International College, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, IST College, BCA College και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 

Το Σπουδάζω με Υποτροφία της Equal Society σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις τo προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σου ταιριάζει ανάμεσα από μία ποικιλία πεδίων, να υποβάλεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά την αίτησή σου και να διεκδικήσεις  υποτροφίες

Περισσότερα...

Μαθητές από την Ελλάδα συμμετείχαν σε ανταλλαγή εφήβων Erasmus+ με τίτλο “Factory of Sustainability” στην Ιταλία

Περισσότερα...

 

Από τις 30 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή εφήβων Erasmus+ με τίτλο Factory of Sustainability στο Τορίνο της Ιταλίας! Στο ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα συμμετείχαν παιδιά από πέντε χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και από την Ελλάδα μέσω του οργανισμού νεολαίας EUphoria Youth Lab.

Κύρια θεματική: Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Περισσότερα...

Ευκαιρίες δωρεάν εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για MKO

Περισσότερα...

 

Οι αιτήσεις για τα επιτυχημένα προγράμματα Incubator & Accelerator του HIGGS μόλις άνοιξαν!

 

Για μια ακόμα χρονιά το HIGGS ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα Incubator, GSE Incubator και Accelerator. Τα τρία εξειδικευμένα προγράμματα του HIGGS, τα οποία προσφέρονται διαδικτυακά στοχεύουν στην υποστήριξη των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση και συμβουλευτική.

Περισσότερα...

Ευκαιρίες για προπτυχιακές σπουδές μέσω του «Σπουδάζω με υποτροφία»

Περισσότερα...

 

Μόλις τελείωσες το σχολείο και ψάχνεις τρόπο να συνεχίσεις την εκπαίδευσή σου; Ο οργανισμός μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία.

Για ακόμη μία χρονιά, κορυφαία ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα προσφέρουν υποτροφίες προπτυχιακών σπουδών σε μια ποικιλία πεδίων.

Επίλεξε ανάμεσα σε:

 • προπτυχιακές σπουδές

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Euphoria Youth Lab | Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στο Τορίνο!
 2. Νέος κύκλος υποτροφιών για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μηχανικών Αεροσκαφών της AEGEAN
 3. Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στην Πολωνία!
 4. Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society
 5. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής |Environmetal Communication and Health Promotion
 6. Ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο του HIGGS «Φιλανθρωπία 2.0»
 7. Soft Skills Academy 2023: Το πιο διαδραστικό 4ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων επιστρέφει για 8η συνεχή χρονιά!
 8. «Σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών»: Μία εκδήλωση ενημέρωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού για όλους τους μαθητές της Γ’ τάξης Λυκείου της χώρας
 9. Αιτήσεις στο «Παιδικό Πανεπιστήμιο» για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου της Αττικής
 10. Aποκριάτικα εργαστήρια για παιδιά τον Φεβρουάριο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης