online-seminaria-believe-in-you.jpg

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ανακαλύψουμε τα κατάλληλα εργαλεία και να καλλιεργήσουμε τις ικανότητες που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας, μετά την καραντίνα. Γι' αυτόν τον σκοπό το Believe In You σχεδίασε και προγραμματίζει δύο online σεμινάρια, που θα δώσουν απαντήσεις στους προβληματισμούς μας.

Αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε εδώ και πάνω από 1,5 μήνα έχει επιφέρει δυσμενείς συνέπειες στις ζωές όλων μας. Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, είναι μια κρίση σε όλα τα επίπεδα - οικονομική, κοινωνική, επαγγελματική και συναισθηματική - που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Αν και η Ελλάδα τη βίωσε με τον καλύτερο ίσως δυνατό τρόπο, με την έννοια ότι δεν θρηνήσαμε πολλά θύματα - το οποίο ήταν και το ζητούμενο - αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποφύγουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει επιφέρει ο εγκλεισμός. Μείωση των εισοδημάτων μας, κίνδυνο απώλειας εργασίας για πολλούς, κλυδωνισμό της οικονομίας, κούραση, συναισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης, αβεβαιότητα, άγχος, ανασφάλεια και φόβο για το μέλλον.

Για όλους είναι μια δύσκολη κατάσταση, για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο. Αλλά κανέναν δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο. Και βέβαια όλοι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο για να επιβιώσουμε, αλλά και για να ζούμε καλά τώρα και στο μέλλον. Πώς όμως θα την αντιμετωπίσουμε;

Ο Δαρβίνος μας θυμίζει σε αυτή την περίπτωση ότι «Δεν επιβιώνει ούτε το δυνατότερο, ούτε το ευφυέστερο είδος, αλλά αυτό που προσαρμόζεται πιο εύκολα στην αλλαγή». Επομένως αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ανακαλύψουμε τα κατάλληλα εργαλεία και να καλλιεργήσουμε τις ικανότητες που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας, μετά την καραντίνα.

Γι' αυτό το σκοπό το Believe In You σχεδίασε και προγραμματίζει δύο σεμινάρια, που θα δώσουν απαντήσεις στους προβληματισμούς μας. Την Παρασκευή 1η Μάϊου και την Τρίτη 5 Μάϊου και ώρες 18:00-21:00 διοργανώνει δύο online σεμινάρια, μέσω της πλατφόρμας του Zoom, με θέματα «Πώς να αντιμετωπίσετε την κρίση με θετικό τρόπο» και «Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος» αντίστοιχα. Τα δύο σεμινάρια είναι οι δύο ενότητες του νέου κύκλου σεμιναρίων με τίτλο «Αντιμετωπίζω την κρίση θετικά».

Αναλυτικά τα θέματα των σεμιναρίων:

Παρασκευή 1η Μάϊου: «Πώς να αντιμετωπίσετε την κρίση με θετικό τρόπο»

  • Αναγνώρισης κρίσης και συνεπειών
  • Γιατί αντιστεκόμαστε στην αλλαγή;
  • Διαδικασία ανάπτυξης νέων ικανοτήτων
  • Αντιμετωπίζοντας τον φόβο για το άγνωστο
  • Αφήνοντας το παρελθόν...στο παρελθόν
  • Προετοιμασία για το μέλλον

Τρίτη 5 Μάϊου: Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος»

  • Γιατί να αποβάλλουμε το άγχος;
  • Από που προέρχεται το άγχος;
  • Ποια είναι η πραγματική πηγή του άγχους;
  • Πρακτικές συμβουλές διαχείρισης του άγχους
  • Ελέγχω το άγχος, ελέγχοντας τη σκέψη μου (NLP - Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός)

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια;

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους. Δεν απαιτείται προηγούμενη εκπαίδευση σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης.

Θα είναι διαδραστικά, με διάλογο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός, καθώς επίσης ασκήσεις και εργαλεία, που μπορούν να μας βοηθούν διά βίου για να αντιμετωπίζουμε το άγχος και κάθε κρίση.

Η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί στα δύο σεμινάρια περιλαμβάνει:

  • Θεωρία-χρήση διαφανειών
  • Ασκήσεις
  • Πρακτικές συμβουλές
  • Συζήτηση
  • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η καΕύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Πακέτο προσφοράς 2 σεμιναρίων έως τις 30/04/20.

  • Η συμμετοχή στο κάθε σεμινάριο κοστίζει 25 € το άτομο.
  • Το Believe in You έχει ετοιμάσει καιπακέτο προσφοράς για όσους από εσάς παρακολουθήσετεκαι τα δύο σεμινάρια.Η τιμή θα είναι μόλις 40€!

Το κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές και αυτόνομο, όμως η παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων σάς δίνει μια πληρέστερη προσέγγιση του θέματος.Επωφεληθείτε της προσφοράς που ισχύειμέχρι 30/04/2020!

Γιαπερισσότερες πληροφορίεςμπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα2106128281και6974781051ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κατοχυρώστε τη θέση σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και κάνοντας την πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα.

Ανασχεδιασμός καριέρας εν μέσω κρίσης

«Μένουμε σπίτι» με Believe in You podcasts

Believe in You Friends’- Podcasts που αλλάζουν τη μέρα μας!

Believe in You Friends’- Μια online επικοινωνιακή σχέση που δυναμώνει!

Αίτηση

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. Θα λάβετε εντός λίγων λεπτών επιβεβαιωτικό email με οδηγίες πληρωμής [Ελέγξτε τα εισερχόμενα (inbox) και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam)]. Στη συνέχεια προχωρήστε στην πληρωμή σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

– Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

– Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού 051/611563-27, IBAN: GR0201100510000005161156327

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

Μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας (συνήθως εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας), θα λάβετε email επιβεβαίωσης για την κράτηση της θέσης σας.

Επιπλέον χρεώσεις (π.χ. προμήθεια τράπεζας) για τη διεκπεραίωση της συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn