Self_confidence.jpg

 

Ίσως δεν είναι πάντα προφανές, όμως η χαμηλή αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα μετά από μεγάλες αλλαγές, μπορεί να μας στερήσει αυτά που επιθυμούμε χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε. Οι αλλαγές μάς φέρνουν αμφιβολία, η αμφιβολία μπορεί να μετατραπεί σε ανησυχία και αυτή με τη σειρά της σε άγχος και στασιμότητα.

Αν δεν αισθάνεστε «αρκετά καλός», αν φοβάστε να ρισκάρετε, ανέχεστε δυσλειτουργικές σχέσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, αν φοβάστε την απόρριψη, αν πιστεύετε ότι δεν δικαιούστε ό,τι οι άλλοι, τότε η «διάγνωση» είναι μία: έλλειψη πίστης στον εαυτό σας.

Στα καλά νέα τώρα, υπάρχει λύση: Η αυτοπεποίθηση μπορεί να χτιστεί, εφόσον βέβαια υπάρξει η κατάλληλη καθοδήγηση. Και η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, η κορυφαία life coach, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε. Να διαπιστώσετε πως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, η πιο δυνατή, αποφασιστική και-τελικά-η πιο ευτυχισμένη, υπάρχει. Αρκεί να της δώσετε χώρο ν’ ανθίσει και να τη θωρακίσετε.

Αν θέλετε να χτίσετε ακλόνητη αυτοπεποίθηση σε έξι μόλις εβδομάδες και μάλιστα από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας, τότε δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο Self Confidence Bootcamp.

Save the date
Bootcamp Αυτοπεποίθησης
Εντατικό
online πρόγραμμα

Με την υπογραφή της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 26 Οκτωβρίου-5 Δεκεμβρίου

Κόστος: 385 ευρώ ή δύο δόσεις των 225
Early Bird: έως 15 Οκτωβρίου (295 ευρώ)

Δομή του Bootcamp

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε στο Inbox σας:

  • ένα βίντεο, αποκλειστικά φτιαγμένο για τις ανάγκες του Bootcamp. Σ’ αυτό, η Δρ. Μαλλέρου θα εξηγεί, με το δικό της χαρισματικό ύφος, τη θεματολογία της εβδομάδας, αναλύοντας βαθιές και περίπλοκες έννοιες με απλό και πρακτικό τρόπο.
  • ένα κεφάλαιο από το βιβλίο εργασίας που περιέχει θεωρία και πρακτικές ασκήσεις, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε όσα μέχρι τώρα αποφεύγατε.
  • μια πρόκληση που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μέσα στην εβδομάδα και να την κοινοποιήσετε μέσα στο αποκλειστικό κλειστό Facebook group.

 

Το πρόγραμμα, επίσης, περιλαμβάνει 4 διαδικτυακές ομαδικές συνεδρίες (60’ η καθεμία) με τη Δρ. Μαλλέρου, μέσω των οποίων θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε και bonus 3 κεφάλαια από το best seller βιβλίο της Νάνσυ: «Καλύτερα Γίνεται», καθώς και επιλεγμένη λίστα από video, τα οποία σχετίζονται με την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

 

6 εβδομάδες, στη διάρκεια των οποίων θα δείτε τον εαυτό σας να βγαίνει από τη ζώνη ασφάλειας και να περνάει σταδιακά στη δράση. Όλα αυτά με την κατάλληλη καθοδήγηση αλλά και με πνεύμα ομαδικό, καθώς όπως σημειώνει και η Δρ. Μαλλέρου: «Η ενέργεια μέσα στην ομάδα μας είναι ισχυρή και προσφέρει ασφάλεια: φοβόμαστε λιγότερο όταν είμαστε μαζί!».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο: https://mallerou.com/
Και μην ξεχνάτε: Κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη μέχρι και τέλος Οκτωβρίου από τις 10:00 και για μισή ώρα η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα είναι live σε Instagram και YouTube.

Γραφτείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε για όλα τα δωρεάν σεμινάρια.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn