innovathensacademy_642x360.jpg

 

INNOVATHENS Academy

Νοέμβριος 2020, Digital Marketing

Θέλεις να γίνεις guru στο digital marketing; Δεν πρόλαβες αυτό τον μήνα;
Το INNOVATHENS σου δίνει ακόμα μία ευκαιρία και τον Νοέμβριο!

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, μετά την ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση που είχε το INNOVATHENS Academy τον Οκτώβριο, επαναλαμβάνει και τον Νοέμβριο τον αφιερωμένο κύκλο στο digital marketing με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο.

Μέσα από τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00-15.00) που πραγματοποιούνται διά ζώσης στον χώρο του INNOVATHENS με περιορισμένες θέσεις και παράλληλα μέσω Zoom για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων αναλύονται επιμέρους θεματικές του digital marketing, ενός πεδίου που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας εφαρμογές σε όλο και περισσότερους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καθημερινότητας.

Πιο αναλυτικά, το INNOVATHENS Academy ξεκινά τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, όπου οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με το Facebook και το Instagram marketing. Στόχος του workshop είναι να τους διδάξει πώς να δημιουργούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες, να αξιολογήσουν τα αποτελέσματά τους, αλλά και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επαγγελματικά προφίλ τους στα δύο κανάλια.

Το επόμενο εργαστήριο με τίτλο Digital Marketing Workshop προ(σ)καλεί τους επίδοξους digital marketers να εντρυφήσουν μέσα σε τρεις μέρες στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσα από πρακτικά παραδείγματα, το οποίο λόγω μεγάλης ζήτησης θα επαναληφθεί δύο φορές, 3, 4 και 5, αλλά και 9, 10 και 11 Νοεμβρίου.

Στις 16 Νοεμβρίου ακολουθεί το πρόγραμμα LinkedIn & Personal Branding, που βασίζεται και στοχεύει στην πλήρη και πρακτική εξοικείωση με την πλατφόρμα του LinkedIn τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Δύο μέρες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου, το εργαστήριο WordPress Websites & SEO (Search Engine Optimization) θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ένα website ή ένα blog. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες του WordPress στην πράξη και όλα τα εργαλεία που απαιτείται να γνωρίζει κανείς για να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα.

Η θεματική Digital Marketing για τον Νοέμβριο ολοκληρώνεται στις 23 του μήνα με το εργαστήριο Digital Marketing Plan – Hands-on Workshop. Το τελευταίο εργαστήριο του κύκλου αποτελεί και το επιστέγασμα αυτού, καθώς θα διδάξει στους συμμετέχοντες πώς θα «χτίσουν» ένα brand.

Μη χάνεις χρόνο! Κλείσε τώρα τη θέση σου!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS, δηλαδή εδώ: www.innovathens.gr

#INNOVATHENSAcademy
#INNOVATHENSWorkshops
#INNOVATHENSEducation

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό σας στην Τεχνόπολη, καθώς και σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες

Πότε: 2, 3 & 4 | 5, 9 & 10 | 11, 16, 18 και 23 Νοεμβρίου 2020
Ώρες: 11.00-15.00 (4 ώρες)
Πού: INNOVATHENS (περιορισμένες θέσεις) και μέσω Zoom (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)
Κόστος: 30 €/εργαστήριο

Το τριήμερο εργαστήριο Digital Marketing Workshop έχει κόστος συμμετοχής 75 € και για τις τρεις μέρες ή 30 € ανά ημέρα και θεματική.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι πτυχιούχος στην Επικοινωνία και την Ψυχολογία του Καταναλωτή, κάτοχος διδακτορικού στο Marketing Management και τριών μετα-διδακτορικών τίτλων (Συμπεριφορά Καταναλωτή, Digital Branding, Personalization Fields in Digital Campaigns), αλλά και έμπειρος εισηγητής με  χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

INNOVATHENS powered by Samsung
Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2
Πειραιώς 100 Γκάζι, 118 54 Αθήνα
213 0109300
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.innovathens.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn