ROBOTIKH_900X600.jpg

Ο Δήμος Πειραιά, για όγδοη συνεχή χρονιά, διοργανώνει τις «Ημέρες Θάλασσας», ένα πανόραμα δωρεάν εκδηλώσεων με επίκεντρο τον πολιτισμό, την ιστορία, τη ναυτιλία, τον αθλητισμό και την εκπαίδευση, με σημείο αναφοράς τη θάλασσα του Πειραιά. Η διοργάνωση αποτελεί μέρος του θεσμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Θάλασσας, που φιλοξενήθηκαν στην πόλη του Πειραιά το 2015 και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε Ευρωπαϊκές πόλεις – λιμάνια. Στο πλαίσιο της παραπάνω διοργάνωσης πραγματοποιείται το «FLL DISCOVER AND EXPLORE PIRAEUS», το Σάββατο 28 Μάιου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, από το Δήμο Πειραιά, το mellonLAB και την eduACT - Δράση για την εκπαίδευση.

Συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μαθητικές και ερευνητικές ομάδες ρομποτικής, να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές δράσεις που αναπτύσσονται στον Πειραιά.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και δωρεάν.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn