image002_Ι_900x600.jpg

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το FIRST Global Challenge 2024 θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου με Εθνικούς Συνδιοργανωτές το MellonLab & το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Πληροφορίες για την διοργάνωση εδώ).

Οι εθελοντές αποτελούν κρίσιμο μέρος του FIRST Global Challenge και υπάρχουν διάφορες τεχνικές και μη τεχνικές θέσεις. Οι ημερομηνίες εθελοντισμού είναι: 25-29/09/2024 (μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την θέση). Όλοι οι εθελοντές θα έχουν πρόσβαση στο event, τις τελετές και θα λάβουν Certificate of Excellence και Εθελοντισμού από το FIRST Global (IFCA).

Το MellonLab, ως Εθνικός Συνεργάτης Διεξαγωγής του FIRST Global Challenge Athens 2024, δέχεται fast tracked αιτήσεις εθελοντών από την Αττική, αλλά και όλη την Ελλάδα και ομογένεια για διάφορες θέσεις εθελοντών, τεχνικής και μη τεχνικής φύσεως.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για Εθελοντής/ντρια έως τις 26/06/2024 στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/EthFnsp4gEAUtEGA8

Για να είστε εθελοντής/ντρια:

  • Πρέπει να μιλάτε Αγγλικά (τουλάχιστον σε βασικό επίπεδο)
  • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών.
  • Πρέπει να δεσμευτείτε να εκπληρώσετε τον ρόλο σας ως εθελοντής για τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Η γνώση ξένων γλωσσών, πέρα από τα Αγγλικά, είναι πλεονέκτημα (ειδικά Ισπανικά και Γαλλικά), αλλά δεν είναι απαραίτητο.
  • Οι εθελοντές αναμένεται να συμπεριφέρονται με Ευγενή Επαγγελματισμό® και ακεραιότητα ανά πάσα στιγμή. Αυτή είναι μια παγκόσμια εκδήλωση με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, επομένως είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε τους πάντες με ευγένεια και σεβασμό. Κάποιοι μπορεί να έχουν περιορισμένη ευχέρεια στα Αγγλικά, οπότε η υπομονή κατά την επικοινωνία με άλλους είναι κρίσιμη.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn