Προγραμματα

Artens:σεμινάρια - εκδηλώσεις για τις τέχνες και τον πολιτισμό!

Περισσότερα...

 

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

σεμινάρια - εκδηλώσεις

για τις τέχνες και τον πολιτισμό!

Η «Artens» είναι ένας Πολιτιστικός Οργανισμός που ξεκίνησε το 2016 από μια ομάδα νέων καλλιτεχνών και θεωρητικών του πολιτισμού που δημιούργησαν στο κέντρο της Αθήνας, έναν καινούργιο, φιλόξενο χώρο με σεμινάρια, εκδηλώσεις και δράσεις για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.

Νέοι δημιουργοί, καταξιωμένοι στο χώρο τους καλλιτέχνες, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες και τον πολιτισμό, μέσα από Σεμινάρια για τα Εικαστικά, τη Λογοτεχνία, το Θέατρο, τον Κινηματογράφο, τη Μουσική, τον Χορό αλλά και την Ιστορία και τη Φιλοσοφία.

Περισσότερα...

Δηλώστε συμμετοχή στα webinars της 2ης The DeliFair

Περισσότερα...

 

Ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου τα webinars της 2ης The Delifair με πλήθος εκλεκτών συμμετεχόντων από τον χώρο της γαστρονομίας.

Όλες οι τάσεις της αγοράς, μυστικά επιτυχίας, συμβουλές για επιτυχημένες πρακτικές, γευστικοί συνδυασμοί που ξεχωρίζουν, ταξίδια γεύσης κι άλλα πολλά θα παρουσιαστούν για μία ακόμα φορά στο e-stage της The Delifair.

Μέσα από live cooking, panels και παρουσιάσεις θα ανακαλύψετε:

  • Την post Covid-19 εστίαση
  • Τη νέα γενιά της γαστρονομίας
  • Μυστικά pairing για τους λάτρεις, και μη, της μπίρας
  • Chef και κουζίνες σε ζωντανή σύνδεση με Γιάννενα, Μύκονο και Ηρακλειά

Περισσότερα...

Live webinar: Μεταμορφώστε τη φωνή και τη δημόσια ομιλία σας

Περισσότερα...

 

από τη Νίνα Καλούτσα, ειδικό Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Οκτωβρίου, 15:00-21:00

Πληροφορίες / εγγραφές: https://ninakaloutsa.com/?post_type=seminars&p=269

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν το βιβλίο της Νίνας Καλούτσα «Η φωνή της επιτυχίας», το οποίο περιέχει τη μέθοδο της βελτίωσης τη φωνής.

Το webinar απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και σε οποιονδήποτε επιθυμεί:

  • Να προβάλλει την προσωπικότητά του με τη φωνή και την εκφορά του λόγου του.
  • Να επικοινωνεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  • Να τολμά να μιλά δημόσια.
  • Να μαγνητίζει ως

Περισσότερα...

"Σχολεία για όλους" σε 60 λεπτά webinar γνωριμίας με το έργο Σχολεία για όλους – Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία

Περισσότερα...

 

 

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

18:30 - 19:30

μέσω της πλατφόρμας zoom

Εισηγητές: Γκέλη Αρώνη, Ηρώ Ποταμούση, Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Άγγελος Βαλλιανάτος

 

Τι σημαίνει να είμαι μέλος του δικτύου Σχολεία Για Όλους; Γιατί να υποβάλλω αίτηση συμμετοχής; Πώς λειτουργεί η επιμόρφωση και πώς θα αλλάξει η καθημερινότητα εντός και εκτός της τάξης; Συμπερίληψη και δημοκρατική εκπαίδευση: oυτοπία ή πράξη;

Το έργο   “Σχολεία για όλους – Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία” διοργανώνει webinar, ανοιχτό προς κάθε ενδιαφερόμενο, με σκοπό την ενημέρωση για τις αξίες, τον τρόπο λειτουργίας και τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτό. Το έργο “Σχολεία για Όλους” υλοποιείται στα σχολεία της επικράτειας από τη

Περισσότερα...

Mindspace University Program II Ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Περισσότερα...

 

Είσαι φοιτητής πανεπιστημίου ή πρόσφατος απόφοιτος στην Ελλάδα, στην Κροατία, στην Αλβανία, στη Βουλγαρία, στο Μαυροβούνιο, στη Σερβία ή στη Βόρεια Μακεδονία;

Ανακάλυψε τις προκλήσεις και τις επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα των logistics και μεταφορών, δημιούργησε νέες επιχειρησιακές ιδέες με μέντορες από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τα Βαλκάνια και ταξίδεψε στη Silicon Valley!

Το πρόγραμμα Mindspace University επέστρεψε!

Θεματική ενότητα: Transport & Logistics Digitalisation → Δεν απαιτείται υποβολή επιχειρηματικής ιδέας

Ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με ψηφιακές τάξεις και πρόσωπο με πρόσωπο

Περισσότερα...

«Female Power»: Αυτοπεποίθηση και αυτοάμυνα για γυναίκες μέσα από 10 workshops στο Ηράκλειο Κρήτης

Περισσότερα...


Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Women Do Business μαζί με το Brazilian Jiu Jitsu Heraklion «Human Chess» (https://www.humanchess.gr/ – σχολή́ πολεμικών τεχνών, και σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, ψυχοθεραπευτές, έμπειρους εισηγητές και εισηγήτριες σε κύκλους γυναικών, με αφορμή́ τα πρόσφατα γεγονότα βίας κατά́ των γυναικών αποφάσισαν να λάβουν δράση, προσφέροντας ένα ετήσιο Πρόγραμμα Αυτοπεποίθησης και Αυτοάμυνας για γυναίκες.


Η αυτοπεποίθηση και η ενδυνάμωση αποτελούν 1 από τους 4 πυλώνες του Women Do Business και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να μπορέσουν οι γυναίκες να εξελιχθούν και να πέτυχουν ως επιχειρηματίες και ως προσωπικότητες.
Σκοπός του προγράμματος Αυτοπεποίθησης και Αυτοάμυνας για Γυναίκες, «Female Power»

Περισσότερα...

Για 2η χρονιά το Πανεπιστήμιο Τρίτης Ηλικίας ανοίγει τις πόρτες του ψηφιακά

Περισσότερα...

                                                                 

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2021

 

Μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου έτους λειτουργίας του Πανεπιστημίου Τρίτης Ηλικίας, η μη κερδοσκοπική οργάνωση People Behind, συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη χρονιά με τη διαδικτυακή μορφή του προγράμματος.

Περισσότερα...

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ COACHING

Περισσότερα...

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Τι σημαίνει ελευθερία για τους Έλληνες ΣΗΜΕΡΑ

Μια φιλοσοφική και πρακτική διαδρομή

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 5.00 – 10.00 μμ

Σήμερα, 200 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις. Την κλιματική αλλαγή, τα ακραία φυσικά και κοινωνικά φαινόμενα, τον περιορισμό της ελευθερίας μας λόγω της πανδημίας, την απειλή της ζωής, του πολιτισμού μας και του πλανήτη. Τι

Περισσότερα...

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός Odyssea προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες απασχολησιμότητας

Περισσότερα...

 

                                                                                                               

                          &nbsp

Περισσότερα...

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Ελληνικού –Αργυρούπολης παρέχει αρχική επαγγελματική κατάρτιση σε αποφοίτους Λυκείου

Περισσότερα...

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Ελληνικού –Αργυρούπολης λειτούργησε το πρώτον το 2014 και παρέχει αρχική επαγγελματική κατάρτιση σε αποφοίτους Λυκείου.

Η κατάρτιση διαρκεί 4 εξάμηνα και 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης, που δύναται να υλοποιηθεί με την ολοκλήρωση και του 2ου εξαμήνου σύμφωνα με τους Οδηγούς Σπουδών, δυνάμει των οποίων προγραμματίζεται και υλοποιείται η κατάρτιση. Με την ολοκλήρωση λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης ενώ μετά την επιτυχία τους στις εξετάσεις πιστοποίησης

Περισσότερα...

Μέχρι αύριο οι εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζομένων με τη διαδικασία του παράλληλου μηχανογραφικού για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Περισσότερα...

 

Κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό να προσέλθουν μέχρι  και αύριο, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, από 9:00 έως 14:00, στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Οι διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας των ΙΕΚ ΟΑΕΔ βρίσκονται στην ηλεκτρονική

Περισσότερα...

Δημιουργική Γωνιά: Το Κέντρο Εκπαίδευσης για την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση επαγγελματιών στον τομέα της Διοργάνωσης και Διακόσμησης Ιδιωτικών Εκδηλώσεων

Περισσότερα...

 

Το Κέντρο Εκπαίδευσης «Δημιουργική Γωνιά» εξειδικεύεται στην αρχική εκπαίδευση και στην μετεκπαίδευση επαγγελματιών στον τομέα της Διοργάνωσης και Διακόσμησης Ιδιωτικών Εκδηλώσεων (Γάμος – Βάπτιση- Πάρτι- Δεξίωση).

Οι εγγραφές για τον ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών διάρκειας 8 μηνών του σχολικού έτους 2021-22 ξεκίνησαν με έναρξη μαθημάτων τον Οκτώβριο 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων

Περισσότερα...