Greece_MASTERS_1080x1080.png

 

Αναζητάς τον καλύτερο τρόπο να επεκτείνεις την καριέρα σου; Θέλεις να αποκτήσεις διεθνή εμπειρία και να σπουδάσεις στο εξωτερικό;

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψεις τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για σένα στον κόσμο των MBA και των πτυχίων Master.

Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις «Access MBA και Masters» σου προσφέρουν την ευκαιρία να συζητήσεις προσωπικά με κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία πάντα από την άνεση του σπιτιού σου.

Τι θα πρέπει να περιμένεις από τις διαδικτυακές εκδηλώσεις;

  • Διαδραστικές 25-λεπτες συναντήσεις μέσω βίντεο με εκπροσώπους εισαγωγής σε Master ή MBA από τα IE Business School, EDHEC Business School, SDA Bocconi και πολλές ακόμα σχολές.
  • Μια εξατομικευμένη συμβουλευτική συζήτηση με ειδικό εκπαιδευτικό σύμβουλο προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις το σωστό πρόγραμμα.
  • Μια ευκαιρία να κερδίσεις μια δωρεάν επίσκεψη στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της σχολής της επιλογής σου σε χρόνο που θα σε εξυπηρετεί.

Γιατί να επιλέξεις MBA ή πτυχίο Master;

  • Προστάτεψε τη μελλοντική καριέρα σου στον χώρο των επιχειρήσεων και της διοίκησης.
  • Απόκτησε τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων που εκτιμούν οι εργοδότες σου σε όλο τον κόσμο.
  • Κάνε τη διαφορά στον τομέα σου και στο πεδίο των σπουδών σου.

Οι εκδηλώσεις «Access MBA και Masters» είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις των συναντήσεων με εκπροσώπους σχολών επιχειρήσεων είναι περιορισμένες. Ξεκίνησε και κάνε την εγγραφή σου σήμερα!

Γνώρισε εκπροσώπους προγραμμάτων Master τη 15η Οκτωβρίου υπογράφοντας εδώ.

Γνώρισε εκπροσώπους εισαγωγής MBA τη 14η Οκτωβρίου υπογράφοντας εδώ.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn