businessseprember.jpg

Αν θέλετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε και να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας, όμως δεν ξέρετε πώς ή αν προσπαθείτε μάταια να δείτε την επιχείρησή σας να ανθίζει, να θυμάστε: Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, αλλά η οργάνωση και η σωστή καθοδήγηση είναι που θα σας δώσουν  φτερά. Τώρα είναι η στιγμή για ολική επανεκκίνηση! Μεθοδικά και αποτελεσματικά.

Μόλις άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο του Business Bootcamp Σεπτεμβρίου! Για οκτώ εβδομάδες, η κορυφαία Business Expert Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα σας βοηθήσει να πάτε την εταιρεία σας σε νέα «πίστα» ή να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση, έχοντας τις σωστές βάσεις.

BUSINESS BOOTCAMP

Πρόγραμμα 8 εβδομάδες
Από 20 Σεπτεμβρίου έως και 14 Νοεμβρίου 2021
Με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
Early Bird έως και 6 Σεπτεμβρίου

! Εξασφαλίστε τώρα τη θέση σας και επωφεληθείτε της ειδικής τιμής, με επιπλέον 10% έκπτωση στην ήδη προνομιακή τιμή του early bird, με τη χρήση του κουπονιού ΝΑΜΑ2021. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 12 Ιουλίου το μεσημέρι.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχές στο: https://bit.ly/2Uu2QTR

Μέσα σε αυτές τις 8 εβδομάδες

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και η ομάδα της θα σας παροτρύνουν και θα σας δώσουν τα εργαλεία να κατανοήσετε το πού ακριβώς βρίσκεστε τώρα και γιατί, πού θέλετε να πάτε και πώς θα το καταφέρετε. Μέχρι τα μέσα του προγράμματος θα έχετε ολοκληρώσει το στρατηγικό σχεδιασμό και θα είστε έτοιμοι να (επανα) λανσάρετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, με στόχο να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα μέχρι το τέλος του προγράμματος. Πάρτε τώρα την απόφαση, εξασφαλίστε την συμμετοχή σας και επιστρέψτε ανανεωμένοι από τις καλοκαιρινές διακοπές, έτοιμοι να βάλετε τα θεμέλια για την νέα αρχή που σας αξίζει!  

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

  • 40 βίντεο εκπαίδευσης
  • Φύλλα Εργασίας & Ασκησιολόγιο σε κάθε ενότητα
  • 8 ώρες ζωντανά Mentoring Calls μέσω zoom με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
  • Εργαλείο Παρακολούθησης προόδου
  • Βιβλιοθήκη πόρων (εταιρείες, εφαρμογές, συνεργάτες, εργαλεία κλπ)
  • Προσκεκλημένοι ομιλητές, ειδήμονες στον κλάδο τους
  • Αποκλειστικό κλειστό Business Bootcamp Facebook group
  • Πρόσβαση στο πρόγραμμα για ένα χρόνο

 BONUS

  • 10 μισάωρες εκπαιδεύσεις Business Coaching «Καλύτερα Γίνεται στην Επιχείρησή μου»
  • 10 Φύλλα Εργασίας στις ενότητες της εκπαίδευσης «Καλύτερα Γίνεται στην Επιχείρησή μου»
  • Υπόδειγμα Marketing Plan με καθοδήγηση μέσω βίντεο
  • Δικτύωση και διερεύνηση συνεργειών μέσα από την ομάδα συμμετεχόντων στο πρόγραμμα και άμεσων συνεργατών

Η εισηγήτρια
H κορυφαία Business Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους.

Η Νάνσυ είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και άλλων εταιρειών και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει προσφέρει παρακίνηση και καθοδήγηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Το κοινό της ξεπερνάει τους 200.000 ανθρώπους, ενώ η εβδομαδιαία εκπομπή της στο Youtube τα 6.000.000 views.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn