Paralegal_900x600.jpg

Βραβευμένο πρόγραμμα για τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας

Η Νομική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Στελεχών Νομικών Επαγγελμάτων, διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την απόκτηση διπλώματος Στελέχους Νομικών Επαγγελμάτων:

Certified Paralegal Program

To μοναδικό πρόγραμμα που έχει βραβευτεί με Gold διάκριση στα Education Business Awards για τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Μια διάκριση που αποδεικνύεται καθημερινή στην πράξη, με τους αποφοίτους μας να είναι οι πλέον περιζήτητοι επαγγελματίες.

Με τη συμμετοχή 21 υψηλά καταρτισμένων εισηγητών, το Certified Paralegal Program, που διαρκεί 1 ακαδημαϊκό έτος ( έναρξη: Νοέμβριος 2021) και περιλαμβάνει 280 ώρες εκπαίδευσης, παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες τις οποίες χρειάζεται το στελεχιακό δυναμικό των νομικών επαγγελμάτων για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και υποστήριξη των σύγχρονων δικηγορικών γραφείων και δικηγορικών εταιριών.

Φέτος στο πρόγραμμα, επιπλέον των 280 ωρών θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, προστίθενται διαδραστικά workshops για ανάπτυξη soft skills και ένα πλήρες πακέτο σεμιναρίων ασύγχρονης εκπαίδευσης για εργατικά θέματα, θέματα GDPR και πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα ενός Paralegal σε δικαστήρια, δημόσιες υπηρεσίες και υποθηκοφυλακεία. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τόσο διά ζώσης (δεδομένων των επιδημιολογικών συνθηκών) όσο και μέσω live streaming.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση και εξέλιξη των εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων που χρειάζονται τα στελέχη (Paralegals) δικηγορικών γραφείων, δικηγορικών εταιριών και νομικών τμημάτων επιχειρήσεων και οργανισμών, προκειμένου να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των ίδιων και των πελατών που εξυπηρετούν.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρίες και νομικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν και να εξελίξουν το γραμματειακό και διοικητικό προσωπικό τους.
  • Διοικητικό και γραμματειακό προσωπικό που απασχολείται ή ενδιαφέρεται να απασχοληθεί σε δικηγορικές εταιρίες, δικηγορικά γραφεία ή νομικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών.
  • Πτυχιούχους ΑΕΙ που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν ως Στελέχη Νομικών Επαγγελμάτων.
  • Ασκούμενους και νέους δικηγόρους που θέλουν να αποκτήσουν τις συμπληρωματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού γραφείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα με την προσφορά για την έγκαιρη εγγραφή σας μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο 210 3678920.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn