challenges.jpg

 

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων του Αργύρη Σ. Μάρδα σας προσκαλεί σε ένα διασκεδαστικό Παιχνίδι Προκλήσεων7 Days Challenges” για τη βελτίωση της Συναισθηματικής μας Νοημοσύνης, των επιπέδων Ευτυχίας μας και εν γένει της Ψυχικής Υγείας μας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κέντρου και των social media. Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που συνδυάζει τις πιο σύγχρονες τάσεις με την προσωπική βελτίωση που όλοι τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Το πρόγραμμα προσφέρετε δωρεάν για όλους και εντάσσεται στο έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του κέντρου.

“Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε να βελτιωθεί έστω και λίγο η ζωή και το περιβάλλον μας αλλάζοντας συνήθειες, δημιουργώντας μια πιο θετική στάση στη δύσκολη εποχή που ζούμε. Κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική μας υγεία” πρόεδρος του κέντρου, Αργύρης Σ. Μάρδας, συγγραφέας και Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης.

Τα 7 Days Challenges αποτελούνται από επιστημονικά εργαλεία Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης SEL, Θετικής Ψυχολογίας και της καινοτόμας ελληνικής μεθόδου ψυχικής αποφόρτισης Expansion Therapy. Παρουσιαστής είναι ο Αργύρης Σ. Μάρδας, συγγραφέας και Σύμβουλος Προσωπικής Βελτίωσης και επιστημονική υπεύθυνος η Γιάννα Φαφαλιού, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια.

Στα παιχνίδια μπορούν να πάρουν όλοι μέρος και να απολαύσουν τα οφέλη της βελτίωσης της ζωής τους, υιοθετώντας μια θετικότερη στάση

Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος:

  1. Ακολούθησε τον λογαριασμό του A.Σ. Μάρδα στο instagram και στο Youtube
  2. Κάνε δωρεάν εγγραφή στο Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων
  3. Παρακολούθησε καθημερινά τα live στις 11:00 ή βιντεοσκοπημένο όποτε θέλεις.

Κάθε μέρα της εβδομάδας, στις 11:00 το πρωί, ζωντανά στο λογαριασμό του κ. Μάρδα (www.instagram.com/argyrismardas) θα μοιραζόμαστε συμβούλες, πληροφορίες και προκλήσεις που θα μας κάνουν την ζωή και το περιβάλλον μας λίγο καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις καλέστε στο 2109841088 ή στο 6945266448, Αργύρης Σ. Μάρδας.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn