gwnis.jpg

 

Το Κέντρο Εκπαίδευσης «Δημιουργική Γωνιά» εξειδικεύεται στην αρχική εκπαίδευση και στην μετεκπαίδευση επαγγελματιών στον τομέα της Διοργάνωσης και Διακόσμησης Ιδιωτικών Εκδηλώσεων (Γάμος – Βάπτιση- Πάρτι- Δεξίωση).

Οι εγγραφές για τον ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών διάρκειας 8 μηνών του σχολικού έτους 2021-22 ξεκίνησαν με έναρξη μαθημάτων τον Οκτώβριο 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Κέντρου https://dimiourgikigonia.gr/.

Από φέτος για πρώτη φορά, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσφέρεται και για παρακολούθηση 100% εξ αποστάσεως με σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης και μεθόδους σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία του σπουδαστή.

Στη νέα πλατφόρμα online-learning του Κέντρου μας https://distancestudies.gr/ προσφέρονται παράλληλα σεμινάρια για παρακολούθηση εξ αποστάσεως (e-learning) σε χρόνο και με τρόπο που εξυπηρετεί τον σπουδαστή. Όλα τα σεμινάρια του distancestudies.gr προσφέρονται σε μειωμένη τιμή γνωριμίας με την πλατφόρμα εκπαίδευσης.

Παράλληλα με τον ετήσιο κύκλο σπουδών, διεξάγονται καθόλη την διάρκεια του έτους εξειδικευμένα ταχύρρυθμα σεμινάρια. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Κέντρου.

Δημιουργική Γωνιά

Πλάτωνος 49, 111 47 Γαλάτσι

Τηλέφωνο πληροφοριών – ραντεβού:  210 2221619

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

site: https://dimiourgikigonia.gr/

e-learning: https://distancestudies.gr/

facebook: https://www.facebook.com/DimiourgikiGonia

Instagram: https://www.instagram.com/dimiourgikigonia/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn