pn14.jpg

                                                                 

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2021

 

Μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου έτους λειτουργίας του Πανεπιστημίου Τρίτης Ηλικίας, η μη κερδοσκοπική οργάνωση People Behind, συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη χρονιά με τη διαδικτυακή μορφή του προγράμματος.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ενεργοποίησης των ατόμων άνω των 65 ετών, στη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να κοινωνικοποιηθούν. Η διαδικτυακή λειτουργία του Πανεπιστημίου Τρίτης Ηλικίας αναπτύχθηκε με αφορμή την εξάπλωση του Covid-19 ενισχύοντας τη συμμετοχή ατόμων από όλες τις περιοχές της Ελλάδας καθώς εκείνων με δυσκολία στη μετακίνηση.

Το νέο πρόγραμμα εργαστηρίων περιλαμβάνει Ψηφιακή Εκπαίδευση, Σωματική Άσκηση, Συμβουλευτική, Ψυχική ενδυνάμωση μέσω της λογοτεχνίας, Θεατρικό Παιχνίδι και Μαγειρική. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται εβδομαδιαία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Τρίτης Ηλικίας και ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ατόμων είναι να έχουν συμπληρώσει το 64ο ηλικίας τους και να έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της People Behind, www.peoplebehind.gr ή τηλεφωνικά στο 2103418082, ώρες 11:00 – 14:00.

Η People Behind είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2017. Αποστολή της είναι η ενδυνάμωση και ενεργοποίηση των ατόμων άνω των 65 ετών μέσω της δια βίου μάθησης, της ψηφιακής εκπαίδευσης, της ενίσχυσης του εθελοντισμού και της διαγενεακής επαφής. Όραμα των ιδρυτών της οργάνωσης είναι να οικοδομηθεί μια κοινωνία για όλες τις ηλικίες, ένας κόσμος που κανείς δε θα μένει πίσω.

People Behind

Μη κερδοσκοπικός οργανισμός

Προποντίδος 3, 10444 Αθήνα

2103418082

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Μαρία Αστερίου

6973746398

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn