EKPA.jpg

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα: «Η γλώσσα του σώματος και η θετική γλώσσα σε συνέντευξη εργασίας».

Το συγκεκριμένο webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.30-20.00.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτίωση της επαγγελματικής παρουσίας και της προβολής των συνεντευξιαζόμενων σε ένα περιβάλλον συνέντευξης εργασίας.  Οι επωφελούμενοι μετά την συγκεκριμένη συνάντηση  θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν  5 ουσιαστικές τεχνικές (μοντέλο Ι.Θ.Α.Κ.Η.) που επιδρούν θετικά στις σκέψεις και στο λόγο των συνεντευξιαζόμενων, έτσι ώστε να δείχνουν αξιόπιστοι, να μην τους κατακλύζει το άγχος κατά την διάρκεια της συνέντευξης και να λαμβάνονται υπόψη τα λεγόμενά τους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, ανάδειξη της ικανότητάς σας με πειθώ και αξιοπιστία και θετική γλώσσα του σώματος σε συνέντευξη εργασίας με πρακτικά βήματα είναι τα κύρια ζητήματα που θα συζητηθούν στο συγκεκριμένο ενημερωτικό σεμινάριο.

Εισηγητές:

Ρωξάνη Οικονόμου: Body Language Coach & Microexpressions Trainer

Αριστείδης Λορέντζος: Ψυχολόγος- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

(M.Sc) Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Υπερσύνδεσμος Ενημερωτικού Σεμιναρίου:

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=me50f26a13f6020fee495d4af68ad7a94

Friday, Nov 4, 2022 6:30 pm | 2 hours | (UTC+03:00) Athens, Bucharest

Meeting number: 2734 680 8311

Password: 8AbPa9DU4Sx

Πληροφορίες για το Webinar:

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους και χωρίς κόστος.

Την ημέρα και ώρα της διεξαγωγής του ενημερωτικού webinar θα επισκεφθείτε τον σύνδεσμο Webex meetings.

Το ενημερωτικό webinar θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα.

Για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή σχόλια προς τον εισηγητή θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής (chat), η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Για την εύρυθμη υλοποίηση του σεμιναρίου του σεμιναρίου κατά τη διάρκεια της εισήγησης οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα είναι κλειστά.

Για την υποβολή αίτησης παρακολούθησης και την παροχή για «βεβαίωση παρακολούθησης» παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να μπουν στον σύνδεσμο που παρατίθεται παρακάτω προς συμπλήρωση των στοιχείων τους. Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα σταλούν στα email σας.

https://docs.google.com/forms/d/1HDA-pcN06FErqDd9LL6kycaqynKu6qF48x32PpxmOnw

Διοικητική Υποστήριξη Γραφείου Διασύνδεσης

Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn