Άρθρα

Η The DeliFair επιστρέφει τον Οκτώβριο! 

Περισσότερα...

 

Η TheDeliFair, η πρώτη ψηφιακή έκθεση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς με επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, επιστρέφει τον Οκτώβριο ακόμη πιο δυναμικά! 

Η 2η TheDeliFair έρχεται από 04 - 08 Οκτωβρίου με ακόμη πιο καινοτόμες προτάσεις, webinars και online εκδηλώσεις ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια της Ελληνικής παραγωγής και γαστρονομίας.
Η εξειδικευμένη Online Έκθεση The DeliFair έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων.
Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.thedelifair.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν εκλεκτά

Περισσότερα...

ΕnterFest: Το 1ο Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Junior Achievement Greece

Περισσότερα...

 

 

Ο μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνει και εγκαινιάζει έναν νέο, δυναμικό και αναπτυσσόμενο θεσμό, το EnterFest: Inspire-Prepare-Succeed, το 1ο Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2021.  
 
Στο πλαίσιο του EnterFest θα εορταστούν οι φετινές εθνικές επιτυχίες των start-up «Swim.me» και «FlowOn», που για πρώτη φορά στην ιστορία του JA Greece κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης και έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες.  Στις 15 Ιουλίου 2021 η

Περισσότερα...

Νέος κύκλος Υποτροφιών Επιχειρηματικότητας της Odyssea σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School.

Περισσότερα...

 

                                                                                                                                                                                   Σεπτέμβριος 2021 

                      &nbsp

Περισσότερα...

Ολιστική υποστήριξη για την ένταξη των νέων στην έναρξη και ανάπτυξη της επαγγελματικής τους καριέρας

Περισσότερα...

Οι δύο έμπιστοι συνεργάτες στην Ελλάδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος του Πρίγκιπα Καρόλου Prince’s Trust International ανακοινώνουν νέα συνεργασία με σκοπό να καταπολεμήσουν την ανεργία και να προσφέρουν σε νέους και νέες στην Ελλάδα πλήρη υποστήριξη για την έναρξη και εξέλιξη της επαγγελματικής τους καριέρας.

Το Corallia και η Κοινωνική Επιχείρηση knowl, ενδυναμώνουν τους δεσμούς συνεργασίας, αξιοποιώντας τη δυναμική και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν φέρει τα προγράμματα Επιχειρηματικότητας (Be Your Own Boss) και Απασχολησιμότητας (Get Into, Ready2Work, Get Hired), που υλοποιούν για 4η συνεχή χρονιά, ώστε οι νέοι και νέες που ετοιμάζουν

Περισσότερα...

Διαδικτυακά εργαστήρια ενημέρωσης/ εκπαίδευσης για τις νέες προκηρύξεις χρηματοδότησης RIS

Περισσότερα...

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα, σας προσκαλεί στα διαδικτυακά εργαστήρια ενημέρωσης/ εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθούν από το EIT Health Innostars με σκοπό την προετοιμασία των ενδιαφερόμενων για τις νέες προκηρύξεις χρηματοδότησης RIS την επόμενη προγραμματική περίοδο 2022.


Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν μια επιχειρηματική ιδέα στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση από το EIT Health, όπως μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ομάδες ιδεών, ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί οργανισμοί.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί

Περισσότερα...

Επιστρέφει για 3η χρονιά ο Διαγωνισμός καινοτομίας Trophy – Τροφή Challenge του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Περισσότερα...

 

3 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστρέφει για 3η χρονιά ο Διαγωνισμός καινοτομίας Trophy – Τροφή Challenge του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον μεγαλύτερο διαγωνισμό καινοτομίας στον τομέα της αγροδιατροφής, με στόχο να επιβραβεύσει καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικές ιδέες ακόμα και σε αρχικό στάδιο, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής.

Ο διαγωνισμός προσφέρει στους συμμετέχοντες που θα διακριθούν ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος καινοτομίας, εξατομικευμένη υποστήριξη

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Διαθέσιμη για το κοινό η δωρεάν πλατφόρμα ενίσχυσης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, “Koinoniko-Epixeiro”
  2. Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Σεπτεμβρίου του Προγράμματος Be Your Own Boss
  3. Συναντιόμαστε Ξανά!: το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show
  4. 8th 100% Hotel Design Awards 2021: Παράταση για την Υποβολή Συμμετοχής
  5. Falling Walls Lab: Παράταση συμμετοχών για τον διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας
  6. To Women Do Business διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή ομιλία με τις κ. Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και Γιάννα Χορμόβα, γενική γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Ισότητας
  7. Ποιες επιχειρήσεις εντάσσονται στις αναστολές Ιουλίου, αναλυτικά οι ΚΑΔ
  8. «Η πορεία μιας ιδέας που γίνεται προϊόν» με τον Αλέξανδρο Διδασκάλου στο evenTIZ Live Story της ΑΖΚ
  9. 8th 100% Hotel Design Awards 2021
  10. 14ος Δια-πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας