hda_21jpg.jpg

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού design, τα 100% Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, καθώς και ένα στοχευμένο πλάνο προβολής για τους συμμετέχοντες!

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «100% Hotel Design Awards» και το στοχευμένο πλάνο προβολής των νικητών αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη βραχεία λίστα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός «100% Hotel Design Awards», που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.
  • Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στοχευμένο πλάνο προβολής νικητών

Έπειτα από επτά επιτυχηµένες διοργανώσεις και µε σηµαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα ΙΟΟ% Hotel Design Awards συµβάλλουν δυναµικά στη συστηµατική προβολή αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα προώθησης τόσο των νικητών όσο και των short listed συµµετοχών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Με µια σειρά συντονισµένων ενεργειών οι νικητές, καθώς και οι επιλεγµένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες αγορές µέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καµπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρίες.

Ημερομηνίες

  • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 5 Ιουλίου 2021
  • Αξιολόγηση συμμετοχών: 30 Αυγούστου 2021
  • Ανακοίνωση short-listed υποψηφιοτήτων: 20 Σεπτεμβρίου 2021
  • Ψηφοφορία κοινού: 19-22 Νοεμβρίου 2021
  • Έκθεση short-listed συμμετοχών: 19-22 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της έκθεσης 100% Hotel Show 2021
  • Τελετή βράβευσης: 19 Νοεμβρίου 2021

Δείτε τις κατηγορίες & τα κριτήρια συμμετοχής

Δείτε τους νικητές των 100% Hotel Design Awards 2020

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 210 9408714 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn