finance_month_1920x1080-01.png

 

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας αφιερωμένος σε χρηματοδοτικά εργαλεία και ευκαιρίες χρηματοδότησης

Έρχονται τέσσερα διαδραστικά webinars

 

01 Φεβρουαρίου 2022, Η Action Finance Initiative - AFI (www.afi.org.gr) και το Envolve Entrepreneurship (https://greece.envolveglobal.org) συνδιοργανώνουν, το Φεβρουάριο, το “Finance Μonth”, τον πρώτο θεματικό μήνα εστιασμένο στις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χρηματοδοτικά εργαλεία και πηγές χρηματοδότησης. To Finance Μonth, αποτελείται από τέσσερα webinars, διάρκειας μίας ώρας, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότησή τους. Κατά τη διάρκεια των workshops, οι εισηγητές  μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα χρηματοδότησης, στρατηγικής, πωλήσεων, λογιστικά, κ.ά. Τα εβδομαδιαία σεμινάρια θα καλύψουν τις ακόλουθες  τέσσερις θεματικές κατηγορίες:

  • 07 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 – 18:00 “Νομικές μορφές για νέες επιχειρήσεις & λογιστική προσέγγιση” από την Αναστασία Χαλκίδου, Οικονομολόγος και Ορκωτός Λογιστής.
  • 14 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 – 18:00 “Pitching σε επενδυτή και σύνταξη pitch deck” από την ομάδα του Envolve.
  • 21 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 –18:00 “Startups: Ο δρόμος προς την επένδυση και το exit”. Συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director στο Envolve Entrepreneurship, Γιώργος Δημόπουλος, Partner στο Venture Friends και Στέφανος Κατσίμπας, Business Director στο Skroutz Last Mile.
  • 28 Φεβρουαρίου 2022, 17:00 – 18:00 “Πράσινη βιωσιμότητα και η επιχειρηματική εφαρμογή της” από την Αμαλία Γιαννακοπούλου, Ερευνήτρια στο Copenhagen Business School.

Τα webinars προσφέρoνται δωρεάν και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν με προεγγραφή τόσο μέσω zoom, όσο και μέσα από τις σελίδες του Facebook της AFI (https://www.facebook.com/ActionFinanceInitiative) και του Envolve (https://www.facebook.com/EnvolveGR) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.me/e/1dPllnCqF

Σχετικά με την AFI:

Η AFI παρέχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μορφή μικροπιστώσεων σε ανθρώπους που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα και δεν έχουν πρόσβαση στα αναγκαία κεφάλαια. Παράλληλα, βοηθάει και σταθεροποιεί τις νεοσύστατες ή και υφιστάμενες  επιχειρήσεις, παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, η AFI  προάγει τις μικροπιστώσεις στην Ελλάδα, παρέχοντας πρόσβαση σε μικροδάνεια μέχρι 12.500 ευρώ σε επίδοξους και υφιστάμενους επιχειρηματίες που αδυνατούν να βρουν χρηματοδότηση από άλλες πηγές ανεξαρτήτως επιχειρηματικής δραστηριότητας

Σχετικά με το Envolve Entrepreneurship: 

Το Envolve Entrepreneurship είναι ένας οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας, που ιδρύθηκε από το Libra Group και παρέχει πόρους, εκπαίδευση και προγράμματα βράβευσης για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα παγκοσμίως. Ο οργανισμός ενσωματώνει τα πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ) – προγράμματα τα οποία έχουν αναδείξει 64 νικητές από το 2012, υποστηρίζοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και των Η.Π.Α. Αποσκοπώντας στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας όπου όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν, το Envolve εργάζεται προς την ανάπτυξη και καλλιέργεια επιχειρηματικών οικοσυστημάτων, διασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα υπηρεσιών επιχειρηματικής στήριξης προς όλους τους επιχειρηματίες. 

Για να μάθετε περισσότερα για το Envolve, επισκεφθείτε το https://greece.envolveglobal.org/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn