- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 15:26

Οι αιτήσεις μόλις άνοιξαν!
Επιστρέφει και φέτος ο διαγωνισμός «Trophy – Τροφή Challenge» για να επιβραβεύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής. Ο αγροδιατροφικός τομέας καλείται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, λόγω της πανδημίας COVID-19, να αξιοποιήσει βιώσιμες λύσεις που θα εγγυώνται την επισιτιστική ασφάλεια των πληθυσμών, την ενσωμάτωση καινοτόμων λύσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Εν μέσω της παρούσας κρίσης, ο διαγωνισμός θα αναδείξει ομάδες που αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής για να αναπτύξουν προϊόντα, υπηρεσίες και
Περισσότερα...
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 11:45
Δελτίο Τύπου
Η εργασία από απόσταση έχει γίνει αναγκαία στις ημέρες που διανύουμε αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων απασχολούνται εκτός των κεντρικών γραφείων της εταιρείας τους. Καθώς πλοηγούμαστε σε αυτούς τους δύσκολους και απρόβλεπτους καιρούς, η ManpowerGroup έχει καταγράψει τρεις στρατηγικές αποτελεσματικής διαχείρισης και ηγεσίας ομάδων που εργάζονται απομακρυσμένα, θέτοντας την σωστή βάση για το επιτυχημένο και αρμονικό remote work.
Για τις εταιρείες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, η ManpowerGroup έχει δημιουργήσει μια ειδικά σχεδιασμένη σελίδα με παρατηρήσεις του ομίλου μας
Περισσότερα...
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 07:58
H Coteco Εκπαιδευτική-Συμβουλευτική σε συνεργασία με το Beverage Standards Association of UK, την Ένωση που αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες βιομηχανίες καφέ, κακάο, τσαγιού και νερού στη Μεγάλη Βρετανία, παρουσιάζουν στην Ελλάδα και την Κύπρο μια σειρά σεμιναρίων εξειδίκευσης στον χώρο του καφέ και των υπόλοιπων ροφημάτων (Beverage Experts), που οδηγούν στους διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς τίτλους σπουδών Barista Skills Level 1 και Barista Skills Level 2 VRQ.
Το Beverage Standards Association of UK (BSA) ιδρύθηκε ως μη κερδοσκοπική Ένωση το 1996 στη Μ. Βρετανία
Περισσότερα...
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 17:54

Youth Entrepreneurship Summer Program (YES)
Το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Summer Program – YES Program), το οποίο διοργανώνεται φέτος για 11η συνεχή χρονιά, είναι το πρώτο θερινό σχολείο επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται από ελληνικό πανεπιστήμιο και απευθύνεται σε μαθητές λυκείου. Έχει ως στόχο να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα και να εκπαιδευτούν οι μαθητές λυκείου σε έναν νέο τρόπο σκέψης ο οποίος ενισχύει την καινοτομία και την επιχειρηματική υλοποίηση ιδεών. Μέχρι σήμερα 550 μαθητές από 220 σχολεία (65% από Αττική, 35% από επαρχία) έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα με υποτροφία.
Το πρόγραμμα
Περισσότερα...
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 11:50
Το Kard είναι ένα βραβευμένο πορτοφόλι ανταμοιβών με πραγματικά χρήματα. Οι χρήστες μας κερδίζουν επιστροφή χρημάτων στο Kard ψηφιακό πορτοφόλι τους σε κάθε on-line αγορά τους σε πάνω από 300 συνεργαζόμενα on-line καταστήματα, που αυξάνονται συνεχώς.
Για ιδιώτες
- Προσθήκη κάρτας
Εισάγεις την ψηφιακή cashback κάρτα χωρίς αριθμό.
- Αγορά on-line
Βρίσκεις cashback προσφορές και ολοκληρώνεις την αγορά σου στο on-line κατάστημα.
- Επιστροφή χρημάτων
Κερδίζεις επιστροφή χρημάτων στο Kard ψηφιακό πορτοφόλι σου.
Περισσότερα...
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 11:32
Η Proud Dodo είναι μια ελληνική εταιρία που διαθέτει 100% φυσικά, βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα καλαμάκια από σιτάρι, δίνοντας απάντηση σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα που αναζητά λύση: τη μόλυνση του περιβάλλοντος από το πλαστικό.
Τα καλαμάκια σίτου είναι 100% φυσικά και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ερχόμενα σε επαφή μαζί του μετά τη χρήση τους, σε αντίθεση με τα ευρέως διαδεδομένα καλαμάκια από PLA (που μοιάζουν εμφανισιακά με τα πλαστικά), τα οποία διασπώνται μόνο υπό κατάλληλες συνθήκες, όπως υπό θερμοκρασία 50°C και υψηλή υγρασία. Αντιθέτως, αν ένα καλαμάκι σίτου καταλήξει ατυχώς στη θάλασσα, είναι σαν να έχει πέσει ένα φύλο δέντρου στο νερό.
Συνδυαστικά με τα καλαμάκια
Περισσότερα...