YEC_or.jpg

 

Το πρώτο YEC Talk της νέας χρονιάς στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Η ομάδα του Youth Entrepreneurship Club επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου σε νέο χώρο, που δεν είναι άλλος από τo Dei College.

Καλεσμένος ως ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Μουστάκας, co-founder της εταιρίας AidPLex. Πρόκειται για μια health-tech start-up που δραστηριoποιείται στη βιομηχανία της ορθοπεδικής. Συγκεκριμένα, κατασκευάζει ορθοπεδικά βοηθήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες 3D printing και φιλοδοξεί τη σταδιακή απομάκρυνση της ιατρικής κοινότητας από τις συμβατικές μεθόδους αποκατάστασης των ασθενών στρέφοντας το ενδιαφέρον σε εφαρμογές καινοτόμων τεχνολογιών.

Η AidPLex, ξεκινώντας από μια ιδέα φοιτητών του Πολυτεχνείου της Ξάνθης, έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει κατορθώσει να αποσπάσει αξιοσημείωτες επιχορηγήσεις. Από το 2018 έχει ως έδρα τη Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα της εταιρίας, σχεδιασμένα πάντα με βάση τις ανάγκες των ασθενών, χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογική εξέλιξη δύναται και οφείλει να συμβαδίζει με ένα eco-friendly προφίλ.

Ο Δημήτρης Μουστάκας θα μοιραστεί με το κοινό του YEC Talk SKG την εμπειρία του στον χώρο της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, θα μιλήσει για τη διαχείριση των δυσκολιών αλλά και των στιγμών επιτυχίας που ως νέος επιχειρηματίας έχει βιώσει και φυσικά είναι πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που τυχόν προκύψει κατά τη διάρκεια της ομιλίας. Επιπλέον, στον χώρο του event θα παρευρεθεί και ο co-founder του Youth Entrepreneurship Club Θάνος Παράσχος με σκοπό να μοιραστεί μαζί μας το όραμά του για την πορεία του οργανισμού.

Επίσης, η ομάδα του Youth Entrepreneurship Club της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει recruitment. Νέοι άνθρωποι με όρεξη είτε να συνδράμουν εθελοντικά στη διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως τα YEC talks, είτε να αποκτήσουν επαφή με τον τομέα της επιχειρηματικότητας μπορούν να συμμετάσχουν στην ομάδα.

Για άλλη μία φορά χορηγοί και θερμοί υποστηρικτές της εκδήλωσης αποτελούν το φωτοτυπικό κέντρο Ίμια, το Κρητικό Περιβόλι, το cafe Ηλιοτρόπιο και φυσικά το Dei College, που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Χορηγός επικοινωνίας: Skywalker.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn