kat12.jpg

 

H Trimsignal (https://www.trimsignal.com) είναι μια start-up εταιρεία που επικεντρώνεται στην εφαρμογή μιας κατοχυρωμένης τεχνολογίας για τον σχεδιασμό ψηφιακών συστημάτων, όπως επεξεργαστές, βελτιώνοντας την απόδοσή τους κατά 35%-60%. Το μεγάλο πλεονέκτημα από την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας είναι η βελτίωση της απόδοσης σε σχέση με την κατανάλωση ισχύος, που συνιστά μεγάλη πρόκληση για την ψηφιακή βιομηχανία.

Πρόσφατα η Trimsignal απέκτησε έδρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ενώ προστέθηκαν ως συνιδρυτές δύο κορυφαία στελέχη γνωστών πολυεθνικών, ενισχύοντας το όλο εγχείρημα.

Στόχος της εταιρίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας, καθώς και η προώθηση και η διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτή. Το τελευταίο συνιστά τεράστια υπεράξια, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση με τους μεγαλύτερους διαχειριστές πνευματικών δικαιωμάτων υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως.

H Trimsignal είναι μια από τις συμμετοχές που ξεχώρισαν στον 2ο κύκλο του προγράμματος εκκίνησης επιχειρήσεων της τεχνολογικής θερμοκοιτίδας Invent ICT (http://inventict.gr), στο πλαίσιο της οποίας έλαβε εξατομικευμένη υποστήριξη για την εξέλιξη της επιχειρηματικής ιδέας και τη στρατηγική δικτύωση της εταιρίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καταφέρνοντας να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Κομβική υπήρξε η συμμετοχή της Trimsignal στο διεθνές συνέδριο Mobile World Congress 2019, καθώς και η συνεργασία με το IDC Herzliya, ένα από τα κορυφαία ινστιτούτα επιχειρηματικότητας του Ισραήλ.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn