WC1.jpg

Δεν είναι εύκολο να πας διακοπές με τον σκύλο σου στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειονότητα των ξενοδοχείων δεν διαθέτει πολιτική κατοικιδίων ή κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό, αλλά και οι ξενοδόχοι δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία προκειμένου να υποδεχτούν πελάτες με κατοικίδια. Από την άλλη πλευρά οι περισσότεροι ταξιδιώτες με κατοικίδια στην Ελλάδα δηλώνουν εντελώς απογοητευμένοι από την εμπειρία κράτησης, ταξιδιού και φιλοξενίας τους. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα ήρθε να λύσει το Woof Club.

Το Woof Club είναι το πρώτο τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα για ταξιδιώτες με κατοικίδια και ο μοναδικός εξειδικευμένος επιχειρηματικός σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων που δηλώνουν φιλικές προς τα κατοικίδια. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας σε ταξιδιώτες με κατοικίδια, που ταιριάζουν πραγματικά στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, και θέτει τα πρότυπα για τη φιλοξενία ταξιδιωτών με κατοικίδια, εξασφαλίζοντας ότι η σχέση ξενοδόχου – πελάτη θα είναι απολύτως ισορροπημένη.

Σήμερα υπάρχουν 700.000 ιδιοκτήτες σκύλων στην Ελλάδα. Το ποσοστό των pet-friendly ξενοδοχείων στην Ελλάδα είναι 32%, ενώ από αυτά το 96,4% δεν διαθέτει πολιτική κατοικιδίων και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποδοχή κατοικιδίων. Λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα τόσο των pet-friendly τουριστικών επιχειρήσεων, όσο και των ιδιοκτητών κατοικιδίων, αλλά και την απουσία καινοτομίας στον κλάδο του ελληνικού τουρισμού, δημιουργήσαμε την πλατφόρμα Woof Club.

Η καινοτομία της πλατφόρμας Woof Club έγκειται στην εισαγωγή ενός εξελιγμένου συστήματος διαδικτυακών κρατήσεων σε ξενοδοχεία και καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια με δυνατότητα επιπλέον κράτησης εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών κατά τον χρόνο διαμονής. Ο ταξιδιώτης με κατοικίδιο μπαίνει στην ιστοσελίδα του Woof Club, αναζητά ένα κατάλυμα φιλικό προς το κατοικίδιό του στον προορισμό που θέλει να επισκεφτεί και μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα για το κατοικίδιό του, όπως κτηνιατρική κάλυψη, ένα travel kit paw box, στο οποίο εμπεριέχονται όλα όσα θα χρειαστεί στο ταξίδι του, και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Το Woof Club παρέχει στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία πολιτική κατοικιδίων με βάση τα διεθνή πρότυπα, πρόσβαση σε μηχανισμό διαχείρισης παραπόνων και αποκατάστασης ζημιών, πιστοποίηση pet-friendly καταλύματος, ειδικό εξοπλισμό υποδοχής κατοικιδίων, καθώς και σύνδεση με concierge υπηρεσίες, όπως pet sitting, dog walking, pet grooming και κτηνιατρική κάλυψη. Στο Woof Club εισάγουμε μία νέα κουλτούρα στον pet-friendly τουρισμό και επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας.

Η εμπειρία που προτείνεται μέσα από την πλατφόρμα του Woof Club επιτρέπει στον χρήστη να ταξιδεύει χωρίς επιπλέον βάρος για το κατοικίδιό του, να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τη διαμονή του σε έναν προορισμό αξιόπιστα φιλικό προς τον ίδιο και το κατοικίδιό του και να επωφελείται από παροχές που έχουν σχεδιαστεί για τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Παράλληλα οι υπηρεσίες του Woof Club διευκολύνουν σημαντικά τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να διαχειριστούν ποιοτικά τις απαιτήσεις πελατών που συνοδεύονται από τα κατοικίδιά τους, να προσαρμόσουν τις πολιτικές που αφορούν σε κατοικίδια προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις συνθήκες της αγοράς και να προσφέρουν φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.

Silver award Woof Club xrwma

Όραμα του Woof Club είναι να δημιουργήσει μία ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία για όσους επιλέγουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με το κατοικίδιό τους, δίνοντας μία ακόμα ευκαιρία στον ελληνικό τουρισμό να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξανόμενη αγορά του pet-friendly τουρισμού.

Ο αριθμός των ιδιοκτητών σκύλων στην Ευρώπη αγγίζει τους 90.000.000. Το Woof Club επιθυμεί να προσελκύσει εισερχόμενο τουρισμό απευθυνόμενο στην ευρωπαϊκή αγορά και σε χώρες με ήδη ανεπτυγμένο pet-friendly τουρισμό, όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ιταλία. Ενδεικτικά στην τελευταία υπάρχουν περισσότερα από 15 ταξιδιωτικά γραφεία που απευθύνονται αποκλειστικά σε ταξιδιώτες με κατοικίδια.

Παρ’ όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι η καινοτομία του Woof Club έγκειται στο ότι είναι το πρώτο τουριστικό γραφείο στην Ευρώπη που προσφέρει πολιτικές κατοικιδίων και πιστοποιεί τα συνεργαζόμενα με αυτό ξενοδοχεία ως pet-friendly με σκοπό να οργανώσει ποιοτικά την αγορά και να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, αναδεικνύοντας τη χώρα μας κορυφαίο pet-friendly ταξιδιωτικό προορισμό.

Το Woof Club έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασίες με αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία της Ιταλίας, ενώ σύντομα προβλέπεται διεύρυνση σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία. Στόχος του Woof Club για τα επόμενα χρόνια είναι να αποτελέσει ένα διεθνές benchmark για pet-friendly τουριστικές επιχειρήσεις, ενώνοντας ταξιδιώτες με κατοικίδιο από όλο τον κόσμο με ποιοτικές pet-friendly υποδομές και υπηρεσίες.

Η εταιρία μας βραβεύτηκε ως καινοτόμος start-up υπηρεσιών τουρισμού στα Tourism Awards 2017 και στα Papastratos Start-up Awards 2017. Από το 2016 λαμβάνει την απόλυτη υποστήριξη της Eurobank EFG και του Corallia ως μέλος του προγράμματος στήριξης καινοτόμου νεανικής επιχειρηματικότητας «Egg: Enter – Go – Grow». Τον περασμένο Νοέμβριο συμμετείχε στη 3rd International Greek Tourism Expo, ενώ επιλέχθηκε ανάμεσα στις δέκα ελληνικές start-ups που έλαβαν πλήρη υποτροφία για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα νεοφυούς επιχειρηματικότητας «StartMIT» του Massachusetts Institute of Technology στη Βοστώνη.

Στο Woof Club υπάρχει μία κουλτούρα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Όλα τα μέλη της ομάδας μας έχουν διαφορετικό υπόβαθρο, ώστε να υπάρχει μία μοναδική ισορροπία στις δεξιότητες, στις γνώσεις και στις εμπειρίες. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε μία πλήρη και ολοκληρωμένη υπηρεσία για ταξιδιώτες που συνοδεύονται από το κατοικίδιό τους και επιθυμούν να επισκεφθούν ή να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και να θέσουμε τα πρότυπα για τα pet-friendly ξενοδοχεία.

Έλενα Δέδε,
Founder & CEO-Woof Club

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn