geFb.live.24.11.WDB.png

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business διοργανώνει το #27ο Fb live στο πλαίσιο της ενότητας «Talks by Women Do Business». Καλεσμένη αυτή την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 είναι η Νάσια Φιλιππίδη, ιδρύτρια του fashion brand «MUSA Collection» και του περιοδικού Fashion Manifesto «FAS.MA.»

Ένα ξεχωριστό live, με μία γυναίκα, που διανύει τα πρώτα της βήματα στον τομέα της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Αγαπώντας την ηθική και βιώσιμη μόδα δημιουργεί νέους ορίζοντες στα ελληνικά δεδομένα.

Η Νάσια γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Είναι επιχειρηματίας και υπεύθυνη στρατηγικής μάρκετινγκ στον κλάδο της μόδας και της φιλοξενίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και MSc στο International Luxury Marketing από το Oxford Brookes University.

Έχει ζήσει και εργαστεί σε πολυεθνικούς οργανισμούς καθώς και startups στο Λονδίνο, το Μιλάνο και την Αθήνα. Μετά από χρόνια εργασίας στον εταιρικό τομέα, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τη μόδα, το οποίο επηρεάστηκε από το κατάστημα γυναικείων ρούχων που διατηρούσε η μητέρα της για 28 χρόνια. Έτσι δημιούργησε το δικό της ηθικό και βιώσιμο fashion brand που ονομάζεται «Musa Collection», το οποίο είναι μια premium συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που σχεδιάστηκε από τη Nasia και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα από ντόπιους τεχνίτες χρησιμοποιώντας μόνο αειφόρα υλικά.

Η Νάσια είναι, επίσης, ιδρύτρια του περιοδικού FAS.MA (Fashion. Manifesto), το πρώτο περιοδικό βιώσιμης μόδας στην Ελλάδα. Η έμπνευση προήλθε από την καραντίνα του Covid-19, που υπογράμμισε την ανάγκη να αναδιατάξουμε τις προτεραιότητές μας και να ανακαλύψουμε περαιτέρω ποιοι είμαστε στον πυρήνα μας. Της αρέσει να υποστηρίζει ανθρώπους και επιχειρήσεις που πιστεύουν και έχουν πάθος για αυτό που κάνουν.

Το μότο της Νάσιας: «Αν θέλεις να δεις την αλλαγή, γίνε η αλλαγή!».

Περισσότερες πληροφορίες:

Στο site μας: https://womendobusiness.eu/

Στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/womendobusiness.eu/

Στην σελίδα μας στο Instagram: https://www.instagram.com/womendobusiness/

Η ομάδα του Women Do Business!

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn