×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 733

apostoli.jpg

Μέσα στον Σεπτέμβριο η Αποστολή θα υλοποιήσει το 2ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε φροντιστές / επιμελητές ηλικιωμένων ατόμων Δεξιότητες Φροντίδας Ατόμων Τρίτης Ηλικίας στο πλαίσιο του έργου Empowering Third Country Nationals in Athens: A Path to Integration, χρηματοδοτούμενου από τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC).

Ειδικότερα, το έργο αφορά τη διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος για φροντιστές / επιμελητές ηλικιωμένων ατόμων, διάρκειας 50 ωρών θεωρία και 40 ωρών πρακτική το κάθε ένα, και με τη συμμετοχή 25 συμμετεχόντων σε κάθε ένα από αυτά.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι μετανάστες / πρόσφυγες νόμιμα διαμένοντες, αλλά και Έλληνες, και δεν απαιτούνται κάποια ιδιαίτερα προσόντα πέραν της καλής κατανόησης των ελληνικών, που θα είναι η γλώσσα διδασκαλίας, καθώς και η σωματική και ψυχολογική ικανότητα που απαιτεί ο ρόλος.

Η θεωρητική εκπαίδευση θα ξεκινήσει στις 23/9 και θα ολοκληρωθεί στις 9/10, ενώ η πρακτική θα γίνει σε σχετικούς φορείς και ιδρύματα μέσα στον Οκτώβριο. Τα θεωρητικά εκπαιδευτικά προγράμματα θα οργανωθούν σε χώρο της Αποστολής.

Κριτήρια συμμετοχής

  • Ηλικία 25-55 ετών
  • Πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο που νόμιμα διαμένουν στην Ελλάδα
  • Μετανάστες που διαθέτουν άδεια παραμονής για την Ελλάδα
  • Ωφελούμενοι της Διεθνούς Προστασίας στην Ελλάδα
  • Έλληνες πολίτες
  • Επάρκεια κατανόησης της ελληνικής γλώσσας

Επιλογή συμμετεχόντων: Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μέσω προσωπικών συνεντεύξεων. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25.

Κόστος: Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Πιστοποίηση: Όλοι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευση θα λάβουν βεβαίωση ολοκλήρωσης εκπαιδευτικού προγράμματος.

Οι ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων θα ανακοινωθούν σύντομα στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες: Τηλ.: 2130 184415

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn