Κοινωνία

STOP στον δράστη που έχεις μέσα σου!

Περισσότερα...

 

Είναι αυτή η μικρή φωνούλα που όμως είναι τόσο δυνατή, τόσο παρεμβατική. Είναι αυτή η πλευρά σου που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είναι αυτός ο «δράστης» που έχεις μέσα σου που σε ωθεί σε πράξεις βίαιες, που σε καταπιέζει, που σε κάνει να σου κάνεις όσα σιχαίνεσαι να σου κάνουν.

Ο δράστης σου είναι αυτός που…

  • Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι εντελώς άχρηστη και χαμένη. Ε, και αφού το νιώθεις, θεωρείς ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.
  • Δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις ποτέ. Η χαλάρωση, η ξεκούραση είναι πολυτέλειες ή ακόμα χειρότερα είναι ενδείξεις ανικανότητας και ανυπαρξίας.
  • Στο τέλος της μέρας σε κάνει να πεις ότι φυσικά και θα

Περισσότερα...

Έρχεται το 25ο InfoCom World - Diginvest in Greece: New Horizons!

Περισσότερα...

 

Με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!», το Infocom World 2023 έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel, με την υπογραφή και την αξιοπιστία της Smartpress, για να φέρει στο προσκήνιο την πρόοδο και την καινοτομία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και ευρύτερα της τεχνολογίας.

Φέτος, στο συνέδριο θα συναντηθούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια της κινητής

Περισσότερα...

Συρέλια Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Ελλάς) ΑΕ

Περισσότερα...

 

Η εταιρία Συρέλια Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Ελλάς) ΑΕ / Seerelia Outsourcing Corp. (Hellas) S.A. υλοποιεί στο ΕΒΕΑ την 23η και 24η του Νοέμβρη ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ σεμινάριο «εφ’ όλης της ύλης» το οποίο απευθύνεται σε υποψήφιους επιχειρηματίες. Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΥΠΑΝ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής & Πειραιά (ΣΒΑΠ), την ευγενική χορηγία της VODAFONE ΑΕ & της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΙΚΕ και σε συνεργασία με φορείς

Περισσότερα...

«ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ» από την Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη

Περισσότερα...

Από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα

«Η καρδιά της βασιλοπούλας»

 

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Κουλουμπή - Κάρμεν Ρουγγέρη

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ

 

Δεν είναι ένα απλό παραμύθι, είναι ένα υπέροχο παραμύθι της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ.

 

Ένα παραμύθι που προσφέρει τροφή για σκέψη και θα ζωντανέψει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.  

Περισσότερα...

17ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest

Περισσότερα...

 

Tο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια καλλιτεχνικής και δημιουργικής πορείας. Όλα τα φώτα στρέφονται στην πόλη της Χαλκίδας, όπου σκηνοθέτες, ηθοποιοί, μουσικοί, κορυφαίοι δημιουργοί καθώς και εκπρόσωποι των γραμμάτων και της τέχνης συναντιούνται ξανά δίπλα στα στενά του Ευρίπου σε μια ακόμη γιορτή δημιουργικότητας και πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του την Τρίτη 21

Περισσότερα...