Κοινωνία

Αυτοκίνητο: Οι αλλαγές στο αυτοκίνητο τον χειμώνα που μπορούν να επηρεάσουν τη σωστή λειτουργία του

Περισσότερα...

Όταν o καιρός είναι κρύος, έχει χιόνι, χιονόνερο ή πάγο, βρέχει και έχει χαμηλές θερμοκρασίες, η οδήγηση θα πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή. Ο χειμωνιάτικος καιρός μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης και φυσικά να αποτελέσει αιτία σοβαρών ατυχημάτων.

Τις κρύες ημέρες του χειμώνα μπορούν να σημειωθούν αλλαγές στο αυτοκίνητο που θα πρέπει ο οδηγός να εντοπίσει άμεσα και να τις αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Όσο η εξωτερική θερμοκρασία πέφτει, τόσο μειώνεται η πίεση των ελαστικών. Ο οδηγός θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι κάθε ελαστικό έχει τη σωστή πίεση που ορίζει ο κατασκευαστής και η οποία αναφέρεται στο εγχειρίδιο του οχήματος. Το ελαστικό

Περισσότερα...

ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition | 10 χρόνια συνέπειας στα premium ελληνικά προϊόντα

Περισσότερα...

 

Η έκθεση, η οποία έχει γίνει συνώνυμο της προώθησης premium ελληνικών προϊόντων, γιορτάζει –με μια επετειακή διοργάνωση– τα δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας της.

Μέσα σε μόλις δέκα χρόνια, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει αναδειχτεί ως απαραίτητο σημείο συνάντησης Ελλήνων και ξένων decision-makers του κλάδου τροφίμων και ποτών παρουσιάζοντας τα premium προϊόντα της ελληνικής παραγωγής.

Παραμένοντας πιστή στις αξίες της για την ποιοτική ανάδειξη των

Περισσότερα...

Χειμερινές διακοπές με voucher κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

Περισσότερα...

 

Οι κάτοχοι επιταγών (voucher) κοινωνικού τουρισμού μπορούν να πραγματοποιήσουν χειμερινές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων της ΔΥΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2023-24 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου 2024. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ενισχυμένο και ελκυστικό, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους, καθώς χαρακτηρίζεται από μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή για τους δικαιούχους στο

Περισσότερα...

STOP στον δράστη που έχεις μέσα σου!

Περισσότερα...

 

Είναι αυτή η μικρή φωνούλα που όμως είναι τόσο δυνατή, τόσο παρεμβατική. Είναι αυτή η πλευρά σου που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είναι αυτός ο «δράστης» που έχεις μέσα σου που σε ωθεί σε πράξεις βίαιες, που σε καταπιέζει, που σε κάνει να σου κάνεις όσα σιχαίνεσαι να σου κάνουν.

Ο δράστης σου είναι αυτός που…

  • Σε κάνει να νιώθεις ότι

Περισσότερα...

Έρχεται το 25ο InfoCom World - Diginvest in Greece: New Horizons!

Περισσότερα...

 

Με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!», το Infocom World 2023 έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel, με την υπογραφή και την αξιοπιστία της Smartpress, για να φέρει στο προσκήνιο την πρόοδο και την καινοτομία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και ευρύτερα της τεχνολογίας.

Φέτος, στο συνέδριο θα συναντηθούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια της κινητής

Περισσότερα...