ungrow13.jpg

 

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το καινοτόμο Corporate Coaching Training Program που προσφέρει η εταιρία υπηρεσιών κλασικών αυτοκινήτων Odeego και η UGrow – coaching services με στόχο την αύξηση της δέσμευσης των στελεχών (people engagement), που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες στους σύγχρονους οργανισμούς.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από τους business coaches τον κ. Ελευθέριο Κατσιμάνη και την κα Κωνσταντίνα Παντούλια. Το κλασικό αυτοκίνητο επιλέχθηκε διότι παίρνει τον συμβολισμό του οχήματος των κλασικών αξιών της εταιρίας που θέλει κόπο και ίσως μια σκέψη έξω από αυτή που έχουν συνηθίσει έως τώρα οι εργαζόμενοι. Σε συνδυασμό με την εκπαίδευση coaching, προάγεται αποτελεσματικά η προσαρμοστικότητα και η έννοια της ατομικής ευθύνης στην εργασία. Συγκεκριμένα, μέσα από τις μια ή δυο ημέρες (όπως επιλέξει η κάθε εταιρία) οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν τις αξίες τους και τις συνδέουν με τις αξίες της εταιρίας, ευθυγραμμιζόμενοι έντεχνα με την εταιρική κουλτούρα. Τους δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν δεσμό με το σύνολο της εταιρίας και τις συνήθειές της. Όπου έχει εφαρμοστεί, οι συμμετέχοντες έχουν ομολογήσει ότι έχουν έρθει σε μεγαλύτερη κατανόηση για τη λειτουργία και το όραμα της εταιρίας τους και επιστρέφουν στην εργασία τους με μεγαλύτερη συμμετοχή και ενεργητικότητα. Το συγκριμένο Corporate Training μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε βαθμίδα εργαζομένων ή ομάδας. Συνδυάζει τη διασκέδαση, την εμπειρική μάθηση και τη δέσμευση ότι οι αξίες θα υλοποιηθούν με συγκεκριμένο τρόπο στην εταιρία από την επόμενη ημέρα!

Εν συντομία, την πρώτη ημέρα πραγματοποιείται Team Coaching Training στα υπέροχα γραφεία της Odeego ανάμεσα σε σπάνια κλασικά αυτοκίνητα σε ένα περιβάλλον που εμπνέει. Τη δεύτερη ημέρα οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή με τα κλασικά αυτοκίνητα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Οι coaches έχουν σχεδιάσει προκλήσεις, παιχνίδια, απρόοπτα και δράσεις που αναδεικνύουν τις αξίες τους, προάγουν την ενότητα της ομάδας και προκαλούν την ενσωμάτωση των αξιών στην πράξη. Υπάρχει πάντα η επιλογή προσαρμογής του training σε μια ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6977256487 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn