_με_Υποτροφία_οι_αιτήσεις_συνεχίζονται.jpg

 

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «Σπουδάζω με Υποτροφία» το Athens International College, το οποίο στηρίζει δυναμικά τον 12ο κύκλο της πρωτοβουλίας με 6 υποτροφίες.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι υπότροφοι μπορούν τώρα να διεκδικήσουν υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Φυσική Αγωγή και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Athens International College.

Οι αιτήσεις και για τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά ιδρύματα του βραβευμένου προγράμματος υποτροφιών συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το επόμενο βήμα των σπουδών τους στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους και, όπου αυτό  απαιτείται, την αίτηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επισκεφτούν το spoudazomeypotrofia.gr για περισσότερες πληροφορίες και για συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

Αναλυτικά οι 34 ενεργές προσφερόμενες υποτροφίες και οι καταληκτικές ημερομηνίες των αιτήσεων:

Μεταπτυχιακές σπουδές

 

Προπτυχιακές σπουδές

 

Διεκδικήστε το μέλλον που σας αξίζει!

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn