Made in Greece

Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Αναδείχθηκε Caterer’s Supplier of the Year 2026 στα Catering Awards

Περισσότερα...

 

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Catering Awards 2026, έναν καταξιωμένο θεσμό που αναδεικνύει την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στον χώρο του catering. Η ΗΛΙΟΣ τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο του θεσμού, Caterer’s Supplier of the Year 2026, επιβεβαιώνοντας τον κομβικό της ρόλο ως στρατηγικός συνεργάτης των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης.

Παράλληλα, η εταιρία απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία Pasta, Rice, Dried Beans, Grains

Περισσότερα...

Από το Κολωνάκι στη Μύκονο: Η στρατηγική επέκταση του Monreale για το 2025

Περισσότερα...

 

Το 2025 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για το Monreale, το premium brand αρωμάτων που συνεχίζει να κερδίζει χώρο στην ελληνική και διεθνή αγορά, μένοντας πιστό στη φιλοσοφία της υψηλής αισθητικής και της εκλεπτυσμένης αρωματικής εμπειρίας. Μετά την επιτυχημένη πορεία του flagship store στο Κολωνάκι, το brand έκανε το επόμενο βήμα ανοίγοντας ένα νέο φυσικό κατάστημα στη Μύκονο, μια κίνηση που ενίσχυσε ουσιαστικά την εξωστρέφεια και τη δυναμική του.

Η παρουσία

Περισσότερα...

Η Ευβοϊκή Ζύμη στο Sustainable Manufacturing Conference: Η ελληνική βιομηχανία στη νέα εποχή βιώσιμης παραγωγής

Περισσότερα...

 

Η Ευβοϊκή Ζύμη συμμετείχε στο Sustainable Manufacturing Conference, στο πάνελ «Build the Future: Smart Manufacturing & Green Transformation», εκπροσωπούμενη από τον Οικονομικό Διευθυντή (CFO), Νίκο Κωνσταντάκη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Κωνσταντάκης ανέδειξε τις πραγματικές συνθήκες υπό τις οποίες επιχειρούν σήμερα οι ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων που επιδιώκουν τον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό. Τόνισε ότι, ειδικά στον κλάδο ζύμης, η πράσινη μετάβαση αποτελεί

Περισσότερα...

Νέα βιώσιμη συσκευασία για την Trikalinos Αφρίνα- Ανθός Άλατος

Περισσότερα...

 

Συνεχίζοντας σταθερά τη στρατηγική της για καινοτομία με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, η Trikalinos σε πράσινες λύσεις συσκευασίας και υπεύθυνες πρακτικές παραγωγής που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και ενισχύουν την κυκλική οικονομία.

Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της προς ένα μέλλον όπου η ποιότητα, η υπευθυνότητα και η φροντίδα για το περιβάλλον συμβαδίζουν, η ετιρία προχωρά στην πλήρη αντικατάσταση της αλουμινένιας συσκευασίας του προϊόντος της Αφρίνα- Ανθός Άλατος με νέα

Περισσότερα...

EUROCERT: Για ακόμη μια χρονιά συμμετείχε ενεργά στο Diversity in Business Conference

Περισσότερα...

 

Η EUROCERT, συμμετείχε ενεργά στο 7ο Diversity in Business Conference, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή εκπροσώπων επιχειρήσεων, θεσμών και της Πολιτείας.

Ο κ. Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Υποδιευθυντής Πιστοποίησης της EUROCERT, παρουσίασε τα οφέλη από την εφαρμογή του Σχήματος Πιστοποίησης Συστήματος Διαφορετικότητας, το οποίο βασίζεται στις αρχές του Διεθνούς Προτύπου ISO 30415:2021

Περισσότερα...