Made in Greece

Πιστή στην ελληνικότητα: Η Γευσήνους εντάσσεται στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Περισσότερα...

 

Η εταιρεία Γευσήνους, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα, εντάσσεται στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και αποτελεί πλέον Μέλος της κοινότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που στηρίζουν έμπρακτα την εγχώρια παραγωγή, την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Γευσήνους, με έτος ίδρυσης το 1992, προσφέρει καθημερινά ολοκληρωμένες υπηρεσίες σίτισης και βιομηχανικού catering, κυρίως σε κλειστές αγορές εξυπηρετώντας στρατηγικά κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανικές μονάδες, τα νοσηλευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και τα εργοστάσια. Με δύο υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη και επιπλέον 2

Περισσότερα...

Η SKAG παρούσα στις εξελίξεις του επιχειρείν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Περισσότερα...

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΕΒΕ, Θοδωρής Σκαγιάς, συμμετείχε στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, έναν θεσμό υψηλού κύρους που συγκεντρώνει κάθε χρόνο κορυφαίους εκπροσώπους της πολιτικής, της οικονομίας, της επιστήμης και της επιχειρηματικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η παρουσία του στο φόρουμ εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας της εταιρείας και της ενεργής συμβολής της στον δημόσιο διάλογο για την ανάπτυξη, την

Περισσότερα...

Διαφάνεια, Περιβάλλον, Άνθρωπος: Η Έκθεση Βιωσιμότητας της Polyplast για το 2024

Περισσότερα...

 

Η Polyplast ολοκλήρωσε την Έκθεση Βιωσιμότητας και Εταιρικής Υπευθυνότητα για το 2024, αναδεικνύοντας τη σταθερή της δέσμευση στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, τη διαφάνεια και την αειφόρο ανάπτυξη.

Ο ετήσιος απολογισμός εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Polyplast για ουσιαστική επικοινωνία με τους κοινωνικούς της εταίρους και επιδιώκει να αποτυπώσει τις ενέργειες και τα αποτελέσματα που αφορούν το περιβάλλον, την κοινωνία, τους ανθρώπους της και τη διακυβέρνηση. Όπως δήλωσε ο

Περισσότερα...

DB.one: Ένας γαστρονομικός προορισμός που μεταμορφώνει τη διασκέδαση στα νότια προάστια

Περισσότερα...

 

Το DB.one, το αγαπημένο steakhouse της Γλυφάδας, επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη φήμη του ως σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και της ποιοτικής διασκέδασης. Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει κομψότητα και ζεστασιά, οι πρόσφατες live μουσικές βραδιές που παρουσίασε το εστιατόριο  ανέβασαν τον πήχη της εμπειρίας, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές εμπειρίες.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου, η ταλαντούχα βιολονίστρια

Περισσότερα...

Εντυπωσίασε και φέτος το περίπτερο της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη Foodexpo 2025

Περισσότερα...

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Foodexpo 2025, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το στρατηγικό της ρόλο στην ανάδειξη και ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Με κοινό περίπτερο που δημιουργήθηκε από 14 εταιρίες-Μέλη, ενιαία σηματοδότηση και το χαρακτηριστικό μπλε της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κέντρισε το ενδιαφέρον του διεθνούς επαγγελματικού κοινού της Έκθεσης. Στη φετινή διοργάνωση

Περισσότερα...