elladikamas.jpg

Μεταξύ των χορηγών της διοργάνωσης για την παρουσίαση της 27ης  ετήσιας πολιτιστικής έκδοσης «Επίλογος 2018» συγκαταλέχθηκε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία στήριξε τη «βραδιά για τον πολιτισμό», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018. Τιμώντας την αδιάκοπη εδώ και 27 χρόνια κυκλοφορία του πολιτιστικού οδηγού, η εκδήλωση εστίασε στο έργο του «Επιλόγου» για την έγκριτη καταγραφή των πολιτιστικών εξελίξεων της χώρας μας, υπενθυμίζοντας την ανάγκη διατήρησης των αξιών του πολιτισμού παρά τις αντιξοότητες της κρίσης.

Ειδικότερα, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ταυτισμένη με το όραμα 51 έως σήμερα ελληνικών επιχειρήσεων για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, πλαισίωσε την εντυπωσιακή διοργάνωση συμβάλλοντας στην προώθηση του μηνύματός της για συνεχή επένδυση και πίστη στον πολιτισμό ως ένα εκ των μέσων συνολικής εθνικής ανάπτυξης.

Με καλεσμένους εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρείν, καθώς και κορυφαίες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, η εκδήλωση συμπεριέλαβε στο πλούσιο πρόγραμμά της και απονομή τιμητικών διακρίσεων για το διαχρονικό έργο τους στον καθηγητή Γλωσσολογίας κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη, στον τραγουδοποιό κ. Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στον αρχιτέκτονα Μανόλη Κορρέ, την οποία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Τέλος, παρουσιάζοντας τη συνοπτική ανασκόπηση της πολιτιστικής κίνησης της χώρας μας για αυτή τη χρονιά, οι συντελεστές της έκδοσης κ. Τάκης Βλαστός και κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος υπογράμμισαν τη σημασία ενίσχυσης της πολιτιστικής ανάπτυξης στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη έκβαση της καθιερωμένης διοργάνωσης.

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, δίνοντας το έμπρακτο «παρών» στη μοναδική αυτή πολιτιστική συνάντηση, επιβεβαίωσε τη συστηματική στήριξη δράσεων με ουσιαστική συνεισφορά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Άννη Καραγκιουλέ,
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
ella-dikamas.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn