ella-dikamas.jpg

Συνεχίζοντας τη συστηματική αριθμητική διεύρυνσή της, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ένωσε δυνάμεις με την εταιρία Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ, ηγέτιδα στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, στην κατασκευή σχοινιών, κάβων και συρματόσχοινων. Αποτελώντας το 50ο μέλος της ένωσης, η εταιρία διακρίνεται, όπως και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας, για την καινοτομία και τη συνεχή αναπτυξιακή πορεία της, διατηρώντας τη βάση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και στηρίζοντας το εγχείρημα της ανάδειξης του ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού για τη σταδιακή ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας.

Η Κορωνάκης ιδρύθηκε το 1967 από τους μέχρι και σήμερα ιδιοκτήτες της, τον Δημήτρη και την Ελένη Κορωνάκη, ενώ τα ηνία έχουν περάσει πλέον στον γιο τους Κωνσταντίνο Κορωνάκη. Εξυπηρετώντας τους κλάδους της ποντοπόρου ναυτιλίας, της βιομηχανίας, της ιχθυοκαλλιέργειας, του yachting και των off-shore θαλάσσιων κατασκευών, η εταιρία είναι 100% ελληνική, με τα προϊόντα της να παράγονται στο εργοστάσιό της στη Θήβα και να είναι αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από όλους τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, αλλά και από τους χρήστες, χάρη στην υψηλή ποιότητα και την τεχνική υπεροχή τους.

Επιπλέον, πρωταρχική μέριμνα του νέου μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί η αφοσίωση στην ικανοποίηση του τελικού χρήστη, στην ταχύτατη εξυπηρέτηση και παράδοση των παραγγελιών σε ολόκληρο τον κόσμο, στον custom-made σχεδιασμό προϊόντων όταν αυτό απαιτείται και φυσικά στη συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των προϊόντων που διαθέτει.

Για την υλοποίηση των ανωτέρω στόχων η Κορωνάκης έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο αποθηκών και παρέχει 24/7 service στα μεγαλύτερα λιμάνια της υφηλίου, ξεκινώντας από τον Πειραιά, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία, μέχρι τη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, τη Νέα Ορλεάνη, το Λος Άντζελες, τον Παναμά, τη Σιγκαπούρη και τη Φουτζέιρα, το Ντέρμπαν, το Κέιπ Τάουν, το Ρότερνταμ, το Αμβούργο, την Αμβέρσα, το Λιβόρνο, την Ταραγκόνα, το Αλτζεσίρας και το Λας Πάλμας.

Ακόμα, η εταιρία πρόσφατα προχώρησε σε νέες επενδύσεις στο εντυπωσιακό εργοστάσιό της, το οποίο καλύπτει 40.000 τ.μ. κλειστού χώρου και πάνω από 100.000 τ.μ. ανοιχτών εγκαταστάσεων, όπου διατίθενται σε στοκ μεγάλα αποθέματα ναυτιλιακών αλυσίδων και αγκυρών.

Άννη Καραγκιουλέ,
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn