logo-dirfys-orizontio.jpg

Η Δίρφυς Α.Ε., με αξιόλογη πορεία στον κλάδο της εμφιάλωσης νερού, αποτελεί το 52ο επίσημο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της ένωσης και συμβάλλοντας στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, με την ένταξή της η εταιρία επιβεβαιώνει τη σύμπραξη σημαντικών επιχειρήσεων του ίδιου χώρου δραστηριοποίησης, με κοινό σημείο την πίστη στα ελληνικά προϊόντα διαφοροποίησης, καθώς και την τήρηση της ελληνικότητας της έδρας, της παραγωγής και της ιδιοκτησίας τους.

Με έδρα τη Χαλκίδα, η Δίρφυς εξειδικεύεται από το 1975 στην εμφιάλωση πόσιμου νερού, που διακρίνεται για τη διαύγειά του, την πλήρη απουσία βαρέων μετάλλων και οργανικού άνθρακα, την ιδανική αναλογία ασβεστίου-μαγνησίου και τη χαμηλή συγκέντρωση σε νάτριο. Από το 2007 με την εξ ολοκλήρου ανακατασκευή και τον πλήρη εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, η παραγωγή στεγάζεται σε νεόκτιστο σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, που σέβεται το περιβάλλον και λειτουργεί σύμφωνα με όλους τους προβλεπόμενους κανόνες. Η εμφιάλωση του νερού, που ελέγχεται σε όλα τα στάδια για άριστη ποιότητα, πραγματοποιείται με μηχανήματα Combi της γαλλικής εταιρίας Sidel, υψηλής τεχνολογίας και παραγωγικότητας. Σε κανένα σημείο της γραμμής παραγωγής δεν απαιτείται η ανθρώπινη επέμβαση, με αποτέλεσμα το προϊόν να προσφέρεται απευθείας από την πηγή στον καταναλωτή.

Επιπλέον, στο εργοστάσιο έχει εγκατασταθεί και στελεχωθεί ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χημικο-μικροβιολογικό εργαστήριο ελέγχου για τον διαρκή έλεγχο τόσο του δικτύου, όσο και του τελικού προϊόντος. Η Δίρφυς συνεργάζεται με ελληνικά πανεπιστήμια, με το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών, καθώς και πιστοποιημένα ιδιωτικά εργαστήρια χημικο-μικροβιολογικού ελέγχου. Ακόμα, από το 2010 η εταιρία εφαρμόζει το σύστημα HACCP, καθώς και το πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων και ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, ενώ από το 2015 παρέχεται πιστοποίηση ποιότητας IFS. Το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από το 2010 πραγματοποιεί πωλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και επενδύει συστηματικά στη συνεργασία με όλες τις αλυσίδες σουπερμάρκετ, καθώς  και σημαντικούς διανομείς ποτών στην Κεντρική Ελλάδα.

Άννη Καραγκιουλέ,
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn