LOGO_ELPEDISON001.jpg

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επικοινώνησε με τους σημαντικότερους παραγωγούς και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, επιλέγοντας τελικά τον όμιλο Elpedison ως τον κοινό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για τα μέλη της. Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας υπογράφηκε μια 12μηνη σύμβαση μεταξύ της Elpedison και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. O κ. Άγις Πιστιόλας, πρόεδρος της πρωτοβουλίας, επεσήμανε τη σπουδαιότητα τέτοιων συνεργειών, που αποσκοπούν στο κοινό όφελος των μελών της, τα οποία διατηρούν το τρίπτυχο: παραγωγή, βάση και ιδιοκτησία στην Ελλάδα.

Με αυτή τη συμφωνία, εξασφαλίζοντας μια ενιαία και σταθερή τιμή για όλο τον χρόνο για τις εταιρίες που είχαν ενταχθεί στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέχρι τις 31/10/2018, θωρακίζεται η κοινότητα απέναντι στο ασταθές περιβάλλον και στην ανοδική τάση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ παράλληλα καταδεικνύεται η μεγάλη δυναμική των μεταξύ των μελών συνεργειών που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Η Elpedison, εκτός από το επιχειρησιακό τιμολόγιο για την κατανάλωση των μελών της πρωτοβουλίας, προχώρησε σε ειδική, ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά για οικιακό τιμολόγιο για τους 5.000 εργαζομένους των μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αφού αρχή της πρωτοβουλίας είναι η επιδίωξη της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας των ανθρώπων της και κυρίως η καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής τους.

Άννη Καραγκιουλέ,
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ.: 6944 562025
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn