×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 733

tyria_2002.jpg

Το τυροκομείο Ε. Θυμέλης αποτελεί το 51ο επίσημο μέλος και την πρώτη σε αυτή την κατηγορία εταιρία που εντάχθηκε στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της ένωσης και συμβάλλοντας στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ταυτοχρόνως η ένταξη της εταιρίας, που μετρά 75 χρόνια ιστορίας, αναδεικνύει τη σημαντικότητα της σύμπραξης εγχώριων επιχειρήσεων με κοινό στόχο τα πρωτότυπα ελληνικά προϊόντα, καθώς και την τήρηση της ελληνικότητας της έδρας, της παραγωγής και της ιδιοκτησίας τους.

Με έδρα το χωριό Άντισσα της Λέσβου η τυροκομική εταιρία  Ε. Θυμέλης, που ιδρύθηκε το 1944, ξεκίνησε από μια πρωτοβουλία του Ευριπίδη Θυμέλη σε συνεργασία με τους συντοπίτες του, αφουγκραζόμενοι τις συλλογικές ανάγκες του νησιού για προμήθεια των συγκεκριμένων ειδών.

Τα παραδοσιακά προϊόντα του νέου μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τα οποία είναι ονομαστά σε όλη τη χώρα και διακρίνονται για την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση τους, προέρχονται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα ημέρας. Το γάλα παραλαμβάνεται και φυλάσσεται με τρόπο που διαχωρίζει τοπογραφικά τις γαλακτοκομικές μονάδες του νησιού ώστε να διατηρείται η ποιοτική ταυτότητα της παραγωγής.

Επιπροσθέτως η εταιρία Ε. Θυμέλης συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ με συνολική παραγωγή που ξεπερνά τους 400 τόνους κασέρι, τους 60 τόνους γραβιέρα και λαδοτύρι, καθώς και τους 150 τόνους φέτα, αποδεικνύοντας το πάθος της εταιρίας για δημιουργία και συνεχή εξέλιξη.

Άννη Καραγκιουλέ

Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn