sunantisi_ypourgos_georgiadis1.jpg

Εποικοδομητική συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και συμβούλους του πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 με στόχο την παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεών τους για θεσμικά θέματα.

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών αλλά και του γόνιμου διαλόγου που επιδιώκει η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με την Πολιτεία διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση με τον κ. υπουργό, στην οποία παρουσιάστηκαν οι δράσεις, οι αξίες και οι συνέργειες των μελών που απαρτίζουν την κοινότητα.

Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Δ.Σ. Άγις Πιστιόλας, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Τσαούτος, ο ταμίας Αριστείδης Ευσταθίου, τα μέλη Νίκος Χήτος και Πόπη Σκάγια, καθώς και η εκτελεστική διευθύντρια Άννα Παπαδημητρίου, αναφέρθηκαν σε θεσμικά ζητήματα που αφορούν τις εταιρίες οι οποίες διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο έδρα-παραγωγή-ιδιοκτησία και βλέπουν τη χώρα μας ως βάση των εγχώριων και διεθνών δραστηριοτήτων τους και όχι απλώς ως μια αγορά, επιστρέφοντας το μεγαλύτερο ποσοστό της υπεραξίας που παράγουν στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Παράλληλα τέθηκαν σημαντικά για την εγχώρια οικονομία ζητήματα, όπως η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η σύνδεση της αγροδιατροφής με τον τουρισμό, οι εξαγωγές και η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και ζητήματα ελέγχων της αγοράς.

Σε συνέχεια της συνάντησης ο κ. Πιστιόλας επεσήμανε: «Μέσω της γόνιμης και με θετικό αντίκτυπο συνάντησής μας με τον αξιότιμο υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη προγραμματίστηκαν οι επόμενες συναντήσεις των μελών του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας με αρμόδια στελέχη του υπουργείου με σκοπό τη συζήτηση των θεμάτων και την επιτάχυνση των διαδικασιών που αφορούν την ατζέντα που παρουσιάσαμε. Προτεραιότητά μας παραμένει πάντα ο αδιάκοπος διάλογος με τους παράγοντες της οικονομίας και της Πολιτείας».

Άννη Καραγκιουλέ
Σύμβουλος γραφείου Τύπου & δημοσίων σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn