×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 733

elladikamas_swsto.jpg

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση που παρέθεσε το μέλος της Κτήμα Σκούρα στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Οινοποιείο Σκούρας στο Μαλανδρένι Αργολίδας.

Στο εντυπωσιακό κελάρι των 1.000 δρύινων βαρελιών, ανάμεσα στα αγιωργίτικα και τα άλλα κόκκινα κρασιά, έγινε το καλωσόρισμα από τον Γιώργο Σκούρα και η παρουσίαση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Άγι Πιστιόλα, ο οποίος έκανε λόγο για το έργο της κοινότητας. Η άψογα οργανωμένη βραδιά στον βαρελώνα του Κτήματος Σκούρα συνεχίστηκε με μια λυρική ερμηνεία της σοπράνο Ειρήνης Τζαμτζή με συνοδεία στο πιάνο από τον Κώστα Γιαξόγλου, την οποία απόλαυσαν εκτός από το πλήθος καλεσμένων και μέλη της πρωτοβουλίας με τις οικογένειές τους.

Η βραδιά όπερας προς τιμήν της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία προωθεί και ενισχύει τη φωνή της αμιγούς ελληνικής επιχειρηματικότητας, ολοκληρώθηκε με δεξίωση κάτω από το γλυκό φεγγαρόφωτο και τους ήχους τζαζ μουσικής στη μαγευτική βεράντα του οινοποιείου του Κτήματος Σκούρα με θέα στα αμπέλια και εδέσματα που δημιουργήθηκαν από προϊόντα των μελών της πρωτοβουλίας.

Άννη Καραγκιουλέ
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn