×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 733

ella-dika_mas3.jpg

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου την πρώτη επίσκεψή του στην ελληνική παραγωγική μονάδα Skag – Θ. Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ και μέλος του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Κρυονέρι Αττικής, δίνοντας μήνυμα στήριξης στις ελληνικές παραγωγικές μονάδες.

Κατά την επίσκεψή του στη Skag, ηγετική εταιρία στην παραγωγή των τετραδίων Διεθνές Super και κλασέρ γραφείου Skag, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία και όλες τις αμιγώς ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις οι οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια της κρίσης επιλέγουν να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Ο υπουργός χαρακτήρισε αξιέπαινη την κίνηση των εταιριών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που διατηρούν την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία στην Ελλάδα, και ανέφερε ότι θα υπάρξει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με την κυβέρνηση και υπογράμμισε, τέλος,  ότι ανάλογα σχήματα υπάρχουν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, οπότε και η χώρα μας θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn