xorhgoi_1411.jpg

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ  ΜΑΣ αποτέλεσε χορηγό του τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messini Open, το οποίο συνδιοργανώθηκε από τον δήμο Μεσσήνης, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF), τη Γενική Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑΜΕΑ, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, για τέταρτη χρονιά το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messini Open πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Buca Beach Resort στην παραλία Ανάληψης. Από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 2 Νοεμβρίου πραγματοποιούνταν αγώνες ανδρών και γυναικών, στους οποίους συμμετείχαν άτομα από 16 διαφορετικές χώρες.

Συνολικά έλαβαν μέρος, σε μονούς και διπλούς αγώνες, 45 αθλητές με 15 συνοδούς και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποστήριξε την αξιόλογη και ξεχωριστή αυτή διοργάνωση ενισχύοντας τις προσπάθειες των συμμετεχόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι χορηγοί του τουρνουά για δεύτερη χρονιά ήταν και οι εταιρίες-μέλη της πρωτοβουλίας ΑΓΑΝ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου και Λουξ.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σεβόμενη την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, στηρίζει έμπρακτα δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό, το ευ ζην και την ενίσχυση του τουρισμού σε διάφορες περιοχές της χώρας.

 Άννη Καραγκιουλέ

Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn